BC Timba pierde clar cu Phoenix Galați acasă după un start dezastruos....

BC Timba pierde clar cu Phoenix Galați acasă după un start dezastruos. Bogdan Murărescu: ”Nu mă așteptam la așa o evoluție”

0
DISTRIBUIȚI

”Urșii” au făcut azi unul dintre cele mai proaste jocuri din istoria lor. BC Timba Timișoara a cedat acasă în fața celor de la Phoenix Galați, scor 62-83 (21-49), într-un meci în care a fost condusă la un moment dat cu 36 de puncte diferență. Oaspeții au dat deseori impresia că marchează când vor cu o lejeritate dezarmantă pentru echipa antrenată de Bogdan Murărescu.

Un meci care nu ar fi trebuit pierdut în mod normal pe teren propriu s-a transformat rapid într-un coșmar pentru galben-negrii. Aceștia au încasat coș după coș încă de la început. Realizările ofensive au fost minore, astfel a rezultat un prim sfert câștigat ”drastic” de vizitatorii din Moldova: 11-30. Din păcate, a doua pătrime a fost și mai proastă la capitolul realizări în atac pentru Timba, care a pus doar zece puncte pe tabelă până la pauză. Zarurile păreau demult aruncate. ”Prăpastia” a ajuns la 25-61 în sfertul 3, moment după care gazdele au avut cel mai bun ”run”, un 14-0 care i-a mai apropiat de un scor decent de baschet.


39-61 a fost și scorul înaintea ultimelor zece minute. Insuficient însă pentru o minune din partea lui De Thaey și compania. Nici belgianul nu a impresionat deși Thomas De Thaey a avut cele mai multe puncte în contul Timbei: 16. Pentru conformitate, au mai marcat din tabăra ”urșilor”: Floreus (12 puncte), Naylor (3), Pavlovic (10), Popescu (9), Rotariu (1), Balmuș (2) și Bamba (9). Principalul marcator al jocului și al gălățenilor a fost Sead Hadizfezovic, autor a 18 puncte.

”Nu pot să spun că a fost bine. Chiar mă așteptam la un meci greu, în care să nu fim în cea mai bună formă pentru că am jucat multe meciuri într-un timp scurt. Dar nu mă așteptam la așa o evoluție. Nu sunt multe de spus. Am jucat execrabil și echipa mai bună a câștigat. Bine că am reușit să mai reducem din scor… Apărarea lor a decis, ei pot spune asta, noi putem spune de atacul nostru… E clar că nu jucăm ce trebuie. Am observat de mult chestia asta”, a declarat Bogdan Murărescu, tehnicianul lui BC Timba Timișoara.

”Principalul” ”urșilor” recunoaște că echipa sa nu e așa de bună precum a fost văzută după meciul cu U-BT, dar nici așa de slabă precum a arătat astăzi. ”Nu putem să judecăm după un meci. Se poate întâmpla să joci foarte prost și să pierzi… să fim realiști, putem juca mult mai bine… Lumea a văzut cum jucăm, a început scoutingul. Au început să-și dea seama unde sunt problemele noastre”, a conchis Murărescu.

Pentru BC Timba urmează derby-ul local cu BC SCM Timișoara, reprogramat miercuri, 1 noiembrie. ”Urșii” au început noul sezon al Ligii Naționale cu trei eșecuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.