Tensiuni în plenul Consiliului Județean Timiș. Liberalii, gata să boicoteze votul proiectului...

Tensiuni în plenul Consiliului Județean Timiș. Liberalii, gata să boicoteze votul proiectului primului centru din Timiș de colectare a legumelor și fructelor UPDATE Decizia șefului CJT

0
DISTRIBUIȚI

 

Discuții interminabile în plenul Consiliului Județean Timiș, astăzi, pe tema locației primului centru de colectare legume-fructe. Instituția are în plan să amenajeze mai multe centre pentru colectarea legumelor și a fructelor din județ, urmând ca locațiile pentru acestea să fie alese de o comisie a CJ Timiș.

O primă locație-pilot a fost propusă la Tomnatic, însă propunerea vicepreședintelui Consiliului Județean Timiș Roxana Iliescu și a comisiei care a analizat dosarele trimise de primării i-a nemulțumit pe consilierii județeni ai PNL Timiș, care au acuzat, atât în urmă cu câteva săptămâni, cât și astăzi, că selecția locației nu s-a făcut corect.


Astăzi, aleșii județeni au discutat aproape o oră pe tema centrului-pilot. Conform vicepreședintelui CJ Timiș, Roxana Iliescu, situația juridică a terenului de la Lovrin, dorit de aleșii județeni ai PNL ca locație pentru primul centru-pilot, este neclară. Consilierul județean PNL Cosmin Buboi susține însă că administrația localității Lovrin nu a fost informată corect cu privire la cerințele pe care le are de îndeplinit. Aceeași poziție a avut-o și consilierul județean liberal Liviu Cocean.

Roxana Iliescu le-a pus la dispoziție consilierilor PNL corespondența dintre CJ Timiș și Primăria Lovrin pe tema centrelor de legume. Mai mulți aleși județeni au cerut amânarea votului proiectului. Vom reveni cu detalii de la momentul votului în care se va decide dacă primul centru pentru colectarea legumelor se va face sau nu la Tomnatic.

UPDATE Șeful CJT, Călin Dobra, a propus amânarea votului pentru acest proiect pentru următoarea ședință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.