Unul dintre cei mai vechi membri ai ATOP a demisionat în plină...

Unul dintre cei mai vechi membri ai ATOP a demisionat în plină criză între liderii CJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Demisie din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică din cadrul Consiliului Judeţean Timiş. Unul din cei mai vechi membri ai structurii, Vio Bota, fost jurnalist şi purtător de cuvânt al PSD Timiş – fără a avea calitatea de membru PSD, reprezentant al societăţii civile în cadrul structurii, a demisionat din ATOP. Acesta a declarat pentru PRESSALERT.ro că „mi-am trimis demisia prin fax la cabinetul președintelui CJT. Am decis să renunț la poziția de membru ATOP pentru că am fost propus de domnul Grindeanu, când era președinte al consiliului județean.


Că urmare, consider că e firesc că acum domnul Dobra să nominalizeze o altă persoană. Am avut o colaborare foarte bună cu colegii din ATOP, cu domnul președinte Dobra, dar consider că e momentul să mă retrag din acest for. Le doresc mult succes și proiecte cu adevărat utile comunității timișene”.

Întrebat dacă a avut conflicte cu preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, Vio Bota a răspuns că nu, precizând că apreciază modul în care Dobra a condus ATOP în perioada 2013-2016. Totuşi, demisia acestuia a avut loc la o zi distanţă de momentul la care vicepreşedintele CJ Timiş, Roxana Iliescu, acuza, în cadrul emisiuniii PRESSALERT LIVE, că nu are o colaborare satisfăcătoare cu preşedintele CJ Timiş Călin Dobra. Conform site-ului CJ Timiş, structura constituită în 2013 are ca scop să asigure, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică.

Amintim că în vara anului 2016, CJ Timiş a aprobat creşterea indemnizaţiilor membrilor ATOP la 20% din salariul preşedintelui CJ Timiş. Conform modificărilor salariale votate după adoptarea Legii salarizării unitare, în vara acestui an, preşedintele CJ Timiş are un salariu lunar de 13.050 lei (brut).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.