O nouă decizie majoră la BC Timba: Bogdan Murărescu nu va mai...

O nouă decizie majoră la BC Timba: Bogdan Murărescu nu va mai fi ”principalul” echipei. Cine va asigura interimatul pe banca ”urșilor”

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Murărescu

Decizie în noapte anunțată la BC Timba. La câteva ore după ce clubul timișorean de baschet a oficializat despărțirea de Bogdan Popescu galben-negrii au rămas și fără ”principalul” Bogdan Murărescu. Antrenorul care i-a pregătit pe ”urși” timp de nouă ani a renunțat la post dar va rămâne în organizație pe o funcție administrativă. Antrenor interimar a fost numit Dan Ionescu.

Eșecul cu BC Timișoara, al doilea la rând în care Timba a evoluat lamentabil, a declanșat o furtună la nou promovata de pe Bega. Bogdan Murărescu a vorbit de un ”cancer” la echipă după înfrângerea în fața concitadinei, precizând enigmatic: ”Ori pleacă, ori plec eu”.


La două zile distanță clubul s-a despărțit de Bogdan Popescu, dar nici tehnicianul al cărui nume e practic omonim cu al ”urșilor” nu a rămas în funcție. Timba anunță că Murărescu a decis să renunțe, dar rămâne în club pe o funcție administrativă. Informația a venit de asemenea la doar câteva ore după ce tehnicianul a precizat că mai multe decizii vor fi luate după duelul de campionat de la Sibiu, de săptămâna viitoare.

Astfel, duminică, de la ora 18.30, Timba o înfruntă pe Dinamo cu o altă conducere tehnică. Dan Ionescu, fostul antrenor al lui Danzio, va fi interimarul ”urșilor”.

Cu Bogdan Murărescu pe bancă BC Timba a reușit să promoveze în două rânduri în Liga Națională.

Iată comunicatul BC Timba:

”Astăzi se încheie o perioadă importantă în istoria echipei noastre. După nouă ani, Bogdan Murărescu a decis să renunțe la funcția de antrenor al BC Timba Timișoara, iar noi, cei care facem parte din familia Timba, îi mulțumim pentru toate bucuriile și emoțiile pe care le-am trăit împreună. Au fost nouă ani frumoși, dar relația dintre Timba și Bogdan Murărescu nu se oprește aici, pentru că Bogdan va rămâne alături de noi într-o funcție administrativă. Interimatul echipei va fi asigurat de Dan Ionescu. Muri, îți mulțumim!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.