ACS Poli l-a pierdut definitiv pe Sebastian Mailat. Vezi reacția oficialilor clubului...

ACS Poli l-a pierdut definitiv pe Sebastian Mailat. Vezi reacția oficialilor clubului și unde ar putea ajunge, ”cu un telefon”, jucătorul

1
DISTRIBUIȚI

Cazul istovitor Sebastian Mailat versus ACS Poli a luat sfârșit, cel puțin pe plan intern. Clubul timișorean l-a pierdut oficial pe jucător, după amânări succesive, și la ultima comisie, cea de recurs, din cadrul FRF. Tânărul jucător va ajunge cel mai probabil în curtea FCSB-ului, dar bănățenii susțin că vor merge la TAS.

După mai bine de trei luni de judecată, cazul Mailat s-a încheiat nefericit pentru ACS Poli, cel puțin pe plan intern. Jucător e liber de contract după ce a câștigat litigiul cu clubul pentru salariile restante la finele verii. Vicepreședintele clubului, Radu Birlică, a confirmat informația apărută în presa centrală.


Dar susține că clubul va merge la TAS pentru a primi dreptate.

”E adevărat, era de așteptat, mai ales că noi am tras semnale de alarmă legate de tergiversare, și, mergând mai departe, eu pot să spun că iarăși e o situație nedreaptă pentru Poli. La momentul băgării litigiului el avea datoriile plătite așa cum am mai spus… Obligatoriu mergem la TAS. În România chiar dacă îndeplinești toate criteriile legale, nu cum insinuează comisia că nu am plătit, la momentul acela fotbalistul avea banii în cont, mori cu legea în mână. E un fotbalist valoros pe care nu putem să-l pierdem. Mai ales că a fost un gentlemen agreement cu jucătorii, că vom încerca să plătim 4-5 salarii, toți au înțeles, mai puțin băiatul acesta, cu impresarii lui. Ne-am trezit cu memorii imediat cum clubul a primit oferte penrtu vânzarea lui”, a spus Radu Birlică, pentru PRESSAERT.ro.

Dacă e să ținem cont de cotația lui Mailat conform transfermarkt.de pierderea jucătorului de 19 ani înseamnă o gaură de 250.000 de euro pentru ACS Poli. S-a vorbit tot mai des despre interesul liderului FCSB pentru juniorul timișorean. Liber de contract, Mailat poate fi acontat acum pe gratis de roș-albaștri. ”Mailat, o să vedem mâine, poimâine, dacă vine impresarul și dacă vrea, dăm un telefon mâine și e luat”, a conchis Gigi Becali la Digisport.

Majoritatea jucătorilor lui ACS Poli intră curând în a treia lună de neplată, dar Radu Birlică dă asigurări că se va plăti curând un salariu: ”La 15 vom plăti un salariu… e totul okay”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.