USR Timiș, aplicație inedită de monitorizare a șantierelor din oraș. Cu ce...

USR Timiș, aplicație inedită de monitorizare a șantierelor din oraș. Cu ce condiție ar putea să o doneze Primăriei Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Sunteți nemulțumit de modul în care decurg lucrările pe un șantier din vecinătatea locuinței dumneavoastră sau vreți doar să verificați modul în care își fac treaba muncitorii de pe diverse șantiere din oraș? USR Timiș a lansat o aplicație cu ajutorul căreia puteți monitoriza șantiere din oraș.


Timișorenii pot posta poze și pot verifica în baza imaginilor postate de alți utilizatori starea șantierelor.

„Această aplicație urmează să fie tot mai populară, e normal să fie așa și e un mijloc foarte facil prin care poți să vezi ce se întâmplă acolo cu acte oficiale și documente de progres. Dacă ar fi să ne interesăm pe calea oficială ar fi foarte greu. Aplicația asta începe să devină tot mai populară. Avem în plan o dezvoltare tot mai substanțială a acestei aplicații, dar eu cred că Primăria Timișoara este mult mai interesată să preia această aplicație. Dacă primăria ar fi contectată (…), comunicarea dintre cetățean și primărie ar fi mult mai eficientă. Am văzut cum se lucrează pe șantiere. Avem un utilaj aici și un utilaj acolo, nu sunt forța de muncă pe măsura mobilizării anunțate”, a declarat Alexandru Cadar, președintele USR Timișoara. Conform senatorului Nicu Fălcoi, USR ar dori să doneze platforma către primărie, cu condiția ca cetățenii să poată face și reclamații online despre șantiere. Aplicația poate fi găsită aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.