Maeştrii deep-house-ului nemțesc, Tube & Berger, revin în Timişoara VIDEO

Maeştrii deep-house-ului nemțesc, Tube & Berger, revin în Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Maeştrii deep-house-ului nemțesc, Tube & Berger revin în Timişoara pentru o petrecere care se anunţă a fi una incendiară, la sfârşitul acestei săptămâni.

Artiştii care au mai fost prezenţi în trecut în oraşul nostru au parte de un feedback pozitiv din partea publicului local. Tube & Berger este alias-ul producătorilor Arndt Rörig şi Marco Vidovic, care au debutat într-o formaţie de punk.


Muzicienii au devenit cunoscuţi în întreaga lume graţie single-ului „Straight Ahead“, realizat alături de celebra Chrissie Hynde, piesă care a ajuns pe prima poziţie a topului US Billboard Dance Radio Chart. Alături de Dj Juliet Sikora au pus bazele casei de discuri “Kittball Records”, care a devenit cunoscută printre altele şi graţie proiectului de caritate „It Began In Africa“, care a beneficiat de un sprijin imens din partea unor nume ca Timo Maas, Ida Engberg, Format B sau Pirupa. Artiştii au editat albumul “Introlution”, care a avut parte de un succes deosebit. În 2013, artiştii au fost invitaţi de către Tiesto să realizeze programe lunare pentru radioul american Sirius XM. Melodia lor ‘Set It Off’ a fost numită ‘Essential New Tune’ de către Pete Tong şi a ajuns pe prima poziţie a topului Beatport Deep House. Artiştii sunt cunoscuți la nivel global pentru single-urile “Straight Ahead”, “Imprint Of Pleasure” sau “Come On Now (Set It Off)”.

Evenimentul va avea loc vineri 15 decembrie, de la miezul nopții, la club Database, alături de duo-ul german urmând să mixeze şi Luca M. Prețul unui bilet regular în avans la eveniment este 30 de lei, iar al celui VIP de 60 lei, ambele putând fi procurate accesând platforma online LiveTickets

Prețul unui bilet la intrare va fi de 40 de lei pe durata întregii petreceri în limita capacității clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.