Patru oameni ai legii – trei polițiști și un jandarm – reținuți...

Patru oameni ai legii – trei polițiști și un jandarm – reținuți pentru 24 de ore după ce au bătut doi tineri

2
DISTRIBUIȚI
<


p>

Trei polițiști și un jandarm au fost reținuți pentru 24 de ore în dosarul bătăii crunte administrate unor tineri care au ajuns apoi în stare gravă la spital.

În urma adiminstrării probatoriului în dosarul aflat pe rolul Parchetului Militar, prin ordonanța din 5 decembrie, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale „față de patru inculpați, trei polițiști și un jandarm, pentru autorat la mai multe acte de purtare abuzivă cu consecințe a vătămării corporale și a punere în primejdie a vieții celor două persoane vătămate, iar față de alți patru inculpați, trei jandarmi și un polițist, pentru complicitate la aceste fapte”.

În cursul zilei de azi s-a luat de către procurorul militar măsura reținerii pentru 24 de ore a celor patru inculpați autori ai vătămării corporale, aceștia urmând să fie prezentați magistraților de la Tribunalul Timiș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vă reamintim că oamenii legii sunt acuzați că au bătut doi tineri până i-au băgat în spital, confundându-i cu doi urmăriți general.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.