Un bărbat în stare avansată de ebrietate a spart un magazin în...

Un bărbat în stare avansată de ebrietate a spart un magazin în seara de Ajun. Cum a fost prins de polițiștii locali

0
DISTRIBUIȚI

Ghinion pentru un patron din Timișoara, tocmai în seara de Ajun. Magazinul acestuia, situat în Complexul Studențesc, a fost prădat de un bărbat în stare de ebrietate. Intențiile omului erau de fapt bune, acesta se îndrepta spre casă, însă, când a constatat că rămăsese fără bani, seara lui a luat o altă turnură.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în Complexul Studențesc, în ziua de 24 decembrie, s-au deplasat la un magazin din zonă, unde se declanșase alarma, pentru a stabili dacă este vorba despre o spargere.


La fața locului s-a constatat că un geam de la ușa de acces în magazin era spart și mai multe lucruri răvășite, iar în interior se afla un bărbat foarte agitat. Deoarece i s-a solicitat să iasă din magazin și nu s-a supus somației, polițiștii locali au intrat și au trecut la imobilizarea acestuia, fiind identificat ulterior în persoana lui M.I., de 37 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Acesta era în stare de ebrietate și a declarat că se deplasa spre casă dar, pentru că nu mai avea bani, a vrut să fure pentru a face rost. Asupra acestuia s-a găsit și suma de 436,6 lei. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.