BC Timba, condusă la Galați de la un capăt la altul. Debut...

BC Timba, condusă la Galați de la un capăt la altul. Debut Andre Pierce, dar absențe numeroase din tabăra ”urșilor”

0
DISTRIBUIȚI

”Urșii” nu și-au revenit medical nici după meciul cu Craiova. Mai mult, BC Timba a avut doar șase oameni apți în fief-ul celor de la Phoenix Galați, scor 96-67 (47-32). În ciuda apariției lui Andre Pierce în formula de start galben-negrii au putut miza doar pe trei jucători străini și nu au avut nicio șansă în Moldova.

BC Timba a început în formula: Rotariu, Medgyesy, Reljic, Naylor și Pierce.


Deși americanul Andre Pierce a debutat sub comanda lui Dan Ionescu. A lipsit în continuare Kovacevic astfel că ”urșii” au avut doar trei străini la Galați. Deși opt oameni au fost în lot, Boloni și Lazăr nu au intrat pe parchet, fiind și ei afectați recent de un virus conform oficialilor.

Phoenix a început bine, cu un 12-0. Timba a marcat târziu primul coș și a încercat să se apropie, reușind să recupereze parțial șase puncte. Sfertul 1 s-a încheiat cu scorul de 27-15 în favoarea gazdelor. Diferența a cotinuat să crească în sfertul 2, până la 15 puncte pentru gălățeni. Începutul sfertului 3 a înlăturat orice dubii ale deznodământului. Gugino a dus scorul la 69-36 iar ultima pătrime s-a reluat de la 69-43 pentru moldoveni. Ultimele minute s-au jucat ”la spectacol”, diferența fiind clară în favoarea gazdelor.

Pentru BC Timba au marcat: Naylor (14 puncte), Andrei Pierce (13) – un debut per total pozitiv, L. Rotariu (13), Balmuș (12), Reljic (11) și Medgyesy (4). Pentru gălățeni Anthony Gugino a fost cel mai bun realizator, cu 21 de puncte și 12 recuperări. Pentru ”urși” urmează un meci foarte important în economia campionatului în zona sa inferioară, deplasare la Dinamo peste o săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.