ACS Poli a învins Ripensia într-un nou test cerut de Leo Grozavu....

ACS Poli a învins Ripensia într-un nou test cerut de Leo Grozavu. Ce jucători au folosit cele două concitadine FOTO

0
DISTRIBUIȚI

La patru zile de la jocul de la Craiova ACS Poli a disputat un nou meci, de această dată unul cu caracter amical. La fel ca testul cu Ghiroda din urmă cu două săptămâni tehnicianul Leo Grozavu a vrut să vadă la lucru și jucătorii pe care-i cunoaște mai puțin. Echipa de primă ligă a învins-o pe Ripensia cu 1-0 (0-0) prin golul nou sositului Esteban Chiaccheri.

Grozavu a introdus o echipă formată din jucători cu mai puține minute sau care nu au evoluat deloc în acest sezon pentru ACS Poli. Așa cum e cazul lui Carabela și Ciaccheri, sosiți recent, dar și al juniorului David Pop, care în tur a evoluat la Ghiroda. De partea cealaltă, ”Ripi” a fost nevoită să apeleze și la jucători care au fost în teren de la început în remiza din Ilfov, cu Sportul Snagov, lotul roș-galbenilor fiind și mai restrâns numeric.

În ciuda ninsorii căzute și în Timișoara la începutul săptămânii terenul de la Baza 2 a fost curățat și bun de joc. Singurul gol al partidei a venit în partea a doua, când argentinianul Ciaccheri a marcat din interiorul careului după un ”assist” din partea lui Croitoru. Noul atacant punctase și în poarta Ghirodei. Fundașul stânga Carabela a fost folosit mai avansat și a avut câteva incursiuni reușite.

Pentru Ripensia urmează un weekend de pauză, în care va consemna un succes cu 3-0 la masa verde în fața retrasei ASA. În schimb, ACS Poli așteaptă deznodământul partidei Concordia – Voluntari pentru a vedea cu cine și unde joacă în prima rundă a play out-ului.

ACS Poli Timișoara: Curileac – Cochintu (46 Neagu), Khubutia, Șeroni – Haruț, Zaluschi (75 Oprea), Croitoru (75 D. Pop), Carabela – Ciaccheri, Roman (60 Velcotă), Bîrnoi. Antrenor: Leo Grozavu.

FC Ripensia Timișoara: D. Munteanu – Ad. Popa, Burdeț, Bocșan, Horcea, C.Toma – Bobină, Tudor, Ungureanu – Golda, Dumiter. Au mai intrat: Contra – Zurbagiu, Costinaș, Mânecan, Cluci, Țugui, Mediop, Bădăuță. Antrenor: Paul Codrea.

”Vreau să-i ținem în priză”

Leo Grozavu a explicat că va mai disputa și în perioada următoare astfel de jocuri de verificare, în condițiile în care în lot vor fi jucători care prind mai puține minute.


”Orice test are utilitate, mulțumesc celor de la Ripensia pentru că ne-au ajutat azi. O să facem mereu asemenea jocuri deoarece și cei care joacă mai puțin au nevoie de minute, să simtă terenul, distanțele din teren, adversitatea. Vreau să-i ținem în priză. Altfel e foarte greu să aibă randament. Sunt foarte multe lucruri de îmbunătățit… Sperăm că s-a schimbat moralul, există o altă stare într-adevăr, dar sperăm să o demonstrăm în jocurile oficiale. Vor fi jocuri foarte grele în acest play out, ne așteaptă un campionat de foc, știm acest lucru. Sper ca la final să realizăm ceea ce ne-am propus. Nu știm încă unde și când vom juca, Chiajna, Timișoara… Nu putem analiza nici adversarul, dar asta e situația. Important e să fim pregătiți, nu pe cine vom întâlni”, a declarat Leo Grozavu.

Paul Codrea nu și-a putut menaja foarte mulți elevi dar a folosit astăzi un nou junior de la echipa Primavera. ”Ne-a căzut și nouă bine mai ales că etapa asta stăm. Au jucat băieții care au jucat mai puțin în prima etapă și terenul a fost bun. Avem mult de muncit. Din păcate am avut azi trei fundași accidentați, nu era în plan să joace 90 de minute Bocșan, Burdeț a jucat și el mai mult. Din păcate Marius Toma, Stoi și Apro sunt accidentați și am fost în criză de fundași, a jucat astfel și Costinaș, de la echipa a doua, e încă junior, 99, s-a descurcat foarte bine, la fel și Cluci”, a conchis ”principalul” Ripensiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.