Primarul Robu, mesaj din mașină pentru „haterii” care nu cred că va...

Primarul Robu, mesaj din mașină pentru „haterii” care nu cred că va aduce Metallica la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

În plin scandal al limitării furnizării de gaz către Colterm de către E.ON după ce compania locală de termoficare nu achitat facturile la timp, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a plecat în Austria. În drum spre Viena, Robu s-a filmat în timp ce transmitea un mesaj pentru timişorenii care nu sunt de acord cu ideile sale. Edilul s-a plâns că timişorenilor li s-a indus o mentalitate conform căreia conducerea oraşului nu poate face realizări măreţe precum o sală polivalentă cu mii de locuri sau realizarea unei linii de metrou.

„Entuziasm vs văicăreală. Gânduri din mașină în drum spre Viena”, așa și-a început edilul-șef editorialul video pentru care a avut grijă ca, în imagine, cravata să fie peste centura de siguranță.


„Ceea ce s-a întâmplat cel mai grav, consider eu, în toți acești ani de stagnare infrastructurală, a fost pervertirea mentalității cetățenești. S-a creat pas cu pas în orașul altă dată cu un spirit atât de deschis, orașul mereu în avangardă, un segment de populație a cărei stare de spirit este una de veșnică văicăreală, de resemnare”, a spus Robu în timp ce șoferul său, Vasile, îl conducea spre Viena.

„Mai nou nu putem aduce formaţii mari în Timişoara: Metallica, Guns N’ Roses, AC/DC etc, evident una din ele la un moment dat, poate doar una per total, în 2021, deşi avem angajamentul să susţinem cu milioane de euro Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană. Nu putem aduce laureaţi de Premiul Nobel, nu putem nimic, nimic, nimic. Desigur, asta după mintea lor. Desigur, eu şi majoritatea timişorenilor, acea majoritate tăcută, străină de cârcoteală, acea majoritate care face ea însăşi şi în egală măsură apreciază ce fac alţii, acea majoritate care dă Timișoarei dinamica, forţa actuală în toate domeniile, nu ne lăsăm înmuiaţi de corul neputinţei, al văcărelii eterne, ci ne vedem de drumul nostru cu entuziasmul intact, pentru că noi putem”, a concluzionat primarul Nicolae Robu în înregistrarea pe care o puteți urmări integral mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.