Ripensia Timișoara a făcut egal cu Dumbrăvița în ultimul amical al iernii....

Ripensia Timișoara a făcut egal cu Dumbrăvița în ultimul amical al iernii. Paul Codrea a folosit câțiva tineri noi, dar și un nou sistem de joc

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia / Facebook

La nici o zi de la testul cu ”U” Cluj, ripensiștii au disputat și ultima partidă de verificare din această perioadă. La Covaci, pe un teren greu, formația antrenată de Paul Codrea a remizat alb cu ACS Dumbrăvița, candidată serioasă la câștigarea Ligii a IV-a Timiș. Divizionara secundă a început partida într-un sistem inedit, 3-4-3, și a folosit câțiva juniori noi, unii dintre ei din propria pepinieră.

Codrea a mizat azi pe jucătorii care au fost folosiți mai puțin în victoria cu ”U” (5-1 la Chișoda). Pe parcursul jocului au apărut și câteva surprize în echipa roș-galbenă. Au mai fost utilizați juniorii Dobie și Erdok, din propria pepinieră, folosiți la Ripensia Primavera (Județ), dar și Adrian Holovcici, junior reșițean care a fost testat și de ACS Poli.

Cât despre jocul în sine, atât Dumbrăvița, cât și Ripensia, au irosit ocazii.


Meciul s-a încheiat însă 0-0. Echipa de ligă a patra a folosit două nume trecute pe la roș-galbeni: Nanu și Briciu. Dumbrăvița e pe locul 2 în D-Timiș, fiind la trei puncte în spatele liderului din Șag.

Ripensia a încheiat perioada testelor per total pozitiv cu patru victorii, patru remize şi doar două înfrângeri. ”Am întâlnit un adversar redutabil, cu jucători care au trecut, cei mai mulţi dintre ei, prin Liga a II-a, unii chiar şi în primul eşalon. Scopul nostru a fost în primul rând să dăm minute tuturor jucătorilor. Acum suntem nerăbdători să începem campionatul. Ne-am pregătit bine timp de o lună şi jumătate, iar acum vom vedea dacă se va simţi şi în teren ceea ce am făcut în această perioadă. Noi sperăm să obţinem un rezultat bun în deplasarea contra celor de la Snagov”, a declarat Paul Codrea.

Ripensia Timișoara: D. Munteanu – Burdeţ, M. Toma, Horcea – Vlădia, Tudor, Stoi, A. Popescu – Ungureanu, Golda, Bobină. Au mai intrat: Contra – Bocşan, Apro, Zurbagiu, Mînecan, Bădăuţă, Dobie (Ripensia Primavera), Erdok (Ripensia Primavera) şi Holovcici (jucător aflat în probe, fost şi pe la Metalul Reşiţa). Antrenor: Paul Codrea.

ACS Dumbrăviţa: A. Mikloş – Soare, Telescu, Gălan, Szalkai – Centea, Briciu, M. Stancu, Nanu – Pecarov, D. Bîrză. Au mai intrat: Puiu – Şofronea, Ştefan, Filimon, R. Rus, Izsak, Silaghi, Oancia. Antrenor: Sorin Bălu.

Pentru Ripensia urmează adevăratul examen al iernii. Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 12.00 (televizat de Digi), roș-galbenii vor juca la Ștefăneștii de Jos, pe terenul celor de la Sportul Snagov, grupare pe care roș-galbenii au învins-o în tur, dar care are un punct avans în clasament după prima parte a sezonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.