Scene șocante: bărbat dat jos din tren și bătut de controlor și...

Scene șocante: bărbat dat jos din tren și bătut de controlor și călători într-o gară din vestul țării VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Scene șocante s-au petrecut, ieri, într-o gară din vestul țării. Un bărbat a fost dat jos din trenul care circula pe ruta Timișoara – Simeria, iar apoi bătut de controlor și mai mulți călători.

Polițiștii din județul Arad au anunțat, astăzi, că au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe după ce, ieri, pe rețelele de socializare a fost postat un filmuleț în care apare un bărbat care este bătut de mai mulți călători, dar și de către controlor.

Incidentul a fost filmat loc în gara Milova, din județul Arad, unde un bărbat în vârstă de 41 de ani este obligat să coboare din tren de către un tânăr și de controlor.


Bărbatul încearcă să se urce înapoi în tren, dar este lovit cu piciorul. Apoi, controlorul coboară din tren și începe să-l lovească pe bărbat, fiind ajutat de alte două persoane, acesta rămânând nemișcat pe peron.

“Polițiștii de transporturi feroviare Arad au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 41 de ani, în timp ce se afla într-un tren care circula pe relația Timișoara – Simeria, în stația Milova, a fost constrâns să coboare, fiind agresat apoi de mai multe persoane necunoscute de acesta. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a agresorilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, arată reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.