SCM Timișoara a pierdut semifinala cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Americanca D’Lesha Lloyd,...

SCM Timișoara a pierdut semifinala cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Americanca D’Lesha Lloyd, principala marcatoare a partidei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Timișoara / Facebook

SCM Timișoara s-a oprit în penultimul act al Cupei României la baschet feminin. Formația pregătită de Mihai Coldea a fost depășită de gazda turneului F8, Sepsi SIC Sf.


Gheorghe
, scor 62-79. Alb-violetele au condus în primul sfert, dar au cedat treptat inițiativa. Bănățencele învinseseră în sferturi Olimpia Brașov.

Fetele de la SCM au început bine jocul cu formația din Sfântu Gheorghe și au condus cu 24-20 după primul sfert. Stoenescu și compania au preluat conducerea în sfertul 2 și nu au mai cedat-o până la final. La pauză tabela indica un avantaj al gazdelor încă remontabil (44-35). Ecartul a continuat însă să se mărească pe parcursul sfertului 3 iar lucrurile păreau deja clare înaintea ultimelor zece minute efective de joc, când se înregistra un +18 (64-46) în favoarea lui Sepsi. SCM a reușit doar să reducă din diferență pe final, după ce la un moment erau 23 de puncte diferență între cele două adversare.

Adrienne Webb a fost desemnată cea mai bună jucătoare a partidei. Baschetbalista lui Sepsi a pus 26 de puncte pe tabelă. Marcatoarele SCM-ului astăzi au fost: D’Lesha Lloyd (31 puncte, cele mai multe din acest joc), Burdgess (13), Brosovszky (3), A. Pop (4), Ardelean (4) și Stoiedin (7).

Sepsi Sf. Gheorghe va întâlni în finala Cupei, programată mâine, de la ora 17.30, câștigătoarea partidei ICIM Arad – Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.