Suporterii lui ASU Poli, mulțumiți de soluția Antonio Foale. Cât timp va...

Suporterii lui ASU Poli, mulțumiți de soluția Antonio Foale. Cât timp va rămâne la cârma ”Băieților în ghete”

0
DISTRIBUIȚI

Remiza obținută de ASU Politehnica pe terenul lui CS Mioveni i-a mulțumit în mare parte pe fanii timișoreni. Nu neapărat prin rezultat ci prin atitudinea arătată de jucători sub comanda ”interimarului” Antonio Foale. Liderul AST Druckeria, Sebastian Novović, spune că actualul staff tehnic, cu antrenori din cadrul clubului, îi va conduce pe ”Băieții în ghete” până în vară indiferent de rezultatele de pe teren.

Conducerea formației susținute inclusiv financiar de suporterii timișoreni a discutat cu Cosmin Petruescu, ”principalul” Lugojului, despre preluarea rolului de ”principal” după demisia lui Bogdan Andone, dar acesta a refuzat. De asemenea a fost contactat Romică Buia, antrenorul celor de la Comuna Recea. Fostul ”decar” a declarat în săptămânalul ”Fotbal vest” că nu a fost lăsat să plece de la divizionara C în plin sezon. Numit ”interimar” de urgență, Toni Foale a debutat în B cu un rezultat pozitiv, un 1-1 pe terenul Mioveniului. Evoluția echipei, în special pe final, nu a fost dezamăgitoare și actualul staff primește credit până în vară.

”Antrenorii sunt pentru moment Toni (Foale), Iulian (Prodana) și Ionuț Iacob. Ei rămân și dacă au rezultate și dacă nu au… Încă nu s-a discutat, mergem cu ei până terminăm sezonul.


Din vară sunt alte discuții. Nu are rost acum, Toni poate pregăti, e din cadrul clubului… Sunt mulțumit de atitudinea echipei, am văzut că s-au implicat. Toni a făcut și el schimbări inspirate și am văzut că suporterii sunt în general mulțumiți. Băieții se înțeleg cu el, a fost alături de ei în toate zilele, nu are ce să nu meargă în relația asta”, ne-a spus Sebastian ”Mihalcea” Novović. Prin urmare ASU Poli nu-și mai caută ”principal” acum, din vară nu e exclus însă ca ”pista” Buia să se reactiveze.

Antonio Foale (54 de ani) deține licența UEFA A și prin urmare poate sta fără probleme pe banca lui ASU Poli din postura de ”principal” la acest nivel. ”Sunt genul de om care se mulțumește cu ceea ce i se dă. Însă după aspectul jocului, pot spune că am fi putut câștiga, mai ales prin ocaziile create în final. Însă, în cele din urmă, nici un punct nu e de lepădat. Am avut o perioadă de dominare și în prima repriză, însă ne-am dorit să avem mai multe realizări. Abia spre finalul primei reprize am jucat aproape de ceea ce ne-am dorit de la început. Totuși, jocul a fost împărțit în două părți, prima repriză aparținând Mioveniului, iar cea de-a doua ne-a aparținut nouă, în totalitate. Finalul l-am trăit intens, dar și ratarea face parte din joc… Dar mă bucur că am ajuns în situația de a pune presiune pe adversari în jumătatea lor, să-i ținem masați acolo. Asta demonstrează că băieții au calitate și că ne putem gândi la mai mult decât am realizat astăzi”, a spus Antonio Foale după remiza din Argeș.

Modernizarea ”Științei”, abia din toamnă

Arena ”Știința” va rămâne casa ”Băieților în ghete” până la finalul sezonului. Deși se vorbea de o mutare pe un alt stadion din luna aprilie lucrările de modernizare care vor include o nouă tribună de 1.600 de locuri vor demara abia din toamnă. Proiectul anunțat de Univ. Politehnica e unul în valoare de circa cinci milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.