Au reînceput lucrările pe șantierul lotului 4 al autostrăzii Lugoj – Deva,...

Au reînceput lucrările pe șantierul lotului 4 al autostrăzii Lugoj – Deva, după zilele geroase. Care este stadiul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

lucrari autostrada

Din nou mobilizare impresionată de forțe pe șantierul lotului patru al autostrăzii Lugoj – Deva. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că, după zilele geroase, antreprenorul a reînceput activitatea. În total, peste 600 de muncitori și în jur de 180 de utilaje lucrează pe mai multe fronturi ale șantierului.

“Se lucrează la fundația viitorului Centru de Întreținere Șoimuș (clădire operațională, atelier mecanic și depozit de materiale antiderapante) și la excavațiile în versantul Șoimuș, la infrastructura și suprastructura pasajelor, relocarea utilităților, amenajare de albii, scurgerea apelor, protecții taluz etc. În zona pasajului de la km 90 a început relocarea liniei de înaltă tensiune de 400 kV”, au trasmis reprezentanții instituției, astăzi.

Cei 22 de kilometri ai lotului patru al autostrăzii Lugoj-Deva trebuiau finalizați în mai 2016, costul lucrărilor fiind estimat la aproape 420 milioane de lei, fără TVA.


Lucrările pe cele trei loturi ale autostrăzii din vestul țării au început în 2013 și 2014. În total, autostrada Lugoj-Deva va avea în jur de 100 de kilometri.

După zilele geroase, antreprenorul a reînceput activitatea pe șantierul Lotului 4 #A1 Lugoj – Deva. Peste 600 de oameni și circa 180 de utilaje lucrează pe mai multe fronturi: la fundația viitorului Centru de Întreținere Șoimuș (clădire operațională, atelier mecanic și depozit de materiale antiderapante) și la excavațiile în versantul Șoimuș, la infrastructura și suprastructura pasajelor, relocarea utilităților, amenajare de albii, scurgerea apelor, protecții taluz etc. În zona pasajului de la km 90 a început relocarea liniei de înaltă tensiune de 400 kV.

Posted by DRDP Timişoara on 6 Martie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.