Clujenii de la Grimus au făcut spectacol la lansarea noului lor album,...

Clujenii de la Grimus au făcut spectacol la lansarea noului lor album, la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1842335977">
Formaţia Grimus a lansat noul album cu un concert memorabil la Timişoara

Bogdan Mezofi şi colegii săi care alcătuiesc trupa clujeană Grimus au revenit în oraşul nostru la sfârşitul acestei săptămâni pentru lansarea celui de-al 4-lea album al formaţiei, „Unmanageable Species”, recitalul desfăşurat la The Note Pub oferindu-le celor prezenţi o seară agreabilă.

După „Panikon”, „Egretta” şi „Emergence”, clujenii au revenit cu noul album discografic, compus şi înregistrat integral în vara anului trecut în Germania. Discul conține nouă piese, toate în limba engleză, produse de Jan Kerscher. Pentru că fiecare dintre piese a luat viață printr-un proces unic, într-un mod care a însemnat o premieră și pentru Grimus, trupa a decis să exprime vizual cele nouă povești prin mâna creativă a lui Dan-Raul Pintea, graficianul sibian care s-a ocupat de artwork-ul albumului, transpunând fiecare piesa într-o pictură unicat. Aventura reprezentată de „Unmanageable Species” a început cu piesa „Carelessly”, lansată în luna ianuarie a acestui an. Cel de-al doilea single extras, „Piblokto”, are parte de un videoclip ce a fost filmat la finalul lunii ianuarie, în Cluj, şi îl are ca regizor pe acelaşi Iustin Andrei Surpanelu, cel care semnează regia şi pentru „Carelessly”.

Şi de această dată solistul Bogdan Mezofi a fost la înălţime, plimbându-se prin public, interacţionând cu timișorenii prin diverse „trucuri“ care au făcut ca recitalul Grimus să fie unul memorabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.