Imagini cu un hoț care a dat atacul într-un centru pentru persoane...

Imagini cu un hoț care a dat atacul într-un centru pentru persoane cu dizabilități din Timișoara, postate pe Facebook. Ce a furat

0
DISTRIBUIȚI

Un hoț neinspirat s-a gândit să dea atacul în unul din centrele de zi pentru persoane cu dizabilități intelectuale ale Fundației „Pentru Voi” din Timișoara. Bărbatul a reușit să intre într-un birou, ieri, de unde a furat două portofele în care se aflau, din păcate pentru el, sub 100 de lei.

„Ieri, domnul din imagine a intrat în Centrul de zi Împreună, a profitat că nu era nimeni în birouri și a sustras două portmonee din poșetele colegelor noastre.


Noi avem monitorizare video în centrele de zi și, deși și-a ținut tot timpul mâna la cap, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede destul de bine figura lui. Nu a dat lovitura, în total a furat sub 100 lei, iar colegele noastre și-au blocat cardurile”, a scris, pe Facebook, Laila Onu, directorul Fundației “Pentru Voi”.

Reprezentanții ONG-ului timișorean îl roagă pe hoț să le aducă actele din portofele.

„Îl rugăm să ne aducă actele din portmonee: cărțile de identitate, cardurile de sănătate. În 22 ani, e prima dată când ni se întâmplă așa ceva”, a mai precizat Laila Onu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.