Victimă blocată între fiarele unei mașini după un accident pe un drum...

Victimă blocată între fiarele unei mașini după un accident pe un drum din Timiș UPDATE 2 Care a fost cauza accidentului FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident grav pe DN6, drumul ce leagă Timișoara de Sânnicolau Mare, în apropierea localității Biled.

O persoană a rămas încarcerată după ce a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod de pe marginea drumului. Mașina a ieșit în afara carosabilului și a căzut într-un canal. În aceste momente pompierii se zbat să scoată victima dintre fiare. La fața locului se intervine cu o autospecială cu modul de descarcerare și cinci subofițeri din partea Subunității de Pompieri Sânnicolau Mare.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Deși mașina este distrusă în proporție semnificativă, bărbatul rămas încarcerat este conștient și nu a suferit răni grave. Șoferul se deplasa dinspre Timișoara înspre Sânnicolau Mare atunci când, într-o curbă, a pierdut controlul volanului și a intrat în capul de pod care l-a proiectat în canal. „Momentan se efectuează manevre de scoatere a acestuia din autoturism”, a confirmat și purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Aurora Voicilă.

UPDATE 2 Bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost transportat la spital cu ajutorul unei ambulanțe, după ce pompierii s-au chinuit zeci de minute bune să-l scoată din interiorul mașinii.


Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers. Incidentul s-a produs din cauza faptului că șoferul a adormit la volan. Bătrânul a fost supus alcooltestului, care a arătat că nu consumase băuturi alcoolice. Circulația a fost blocată în zonă pentru câteva zeci de minute

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.