Primarul Timişoarei, surprins în timp ce strângea gunoaie în centrul oraşului FOTO

Primarul Timişoarei, surprins în timp ce strângea gunoaie în centrul oraşului FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


p>

Un obişnuit al vacanțelor de lux, primarul Timișoarei Nicolae Robu a ales să își petreacă mini-vacanța de 1 mai în Timișoara, acolo unde a fost surprins într-o ipostază inedită. Edilul-șef al capitalei Banatului a fost fotografiat în timp ce ducea în brațe mai multe gunoaie, alături de doi dintre consilierii săi, Cătălin Iapă și Robert Kristof. Imaginile au fost surprinse în centrul Timișoarei, înainte de deschiderea festivalului Timfloralis, pe 27 aprilie.

Cel mai probabil gestul primarului vine în semn de protest față de modul în care compania Retim prestează servicii de salubrizare în Timișoara. Edilul a criticat de două ori în ultima săptămână activitatea companiei al cărei contract cu primăria a fost prelungit chiar de el în 2014. Tot Retim este cea care i-a făcut cadou primarului o mașină de serviciu, un Mercedes în valoare de peste 70.000 de euro. Trebuie spus că nemulţumiri legate de activitatea Retim au apărut şi în Lugoj şi Arad.

Departe de a se plânge pe Facebook sau de a ieşi să strângă după compania pe care o plăteşte din bani publici, edilul Aradului Gheorghe Falcă a dispus amendarea Retim de către Poliţia Locală Arad. Compania la care Consiliul Local Timiş deţine jumătate din acţiuni a fost amendată cu 20.000.000 de lei, săptămâna trecută, pentru că nu și-a făcut datoria în Arad.

Foto: Constantin Duma

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.