Accident lângă Timișoara. O mașină a ars ca o torță. De la...

Accident lângă Timișoara. O mașină a ars ca o torță. De la ce a pornit incendiul FOTO UPDATE Răsturnare de situație surprinzătoare

0
DISTRIBUIȚI

Autoturismul unui bărbat a fost distrus în totalitate noaptea trecută. În timp ce se afla în mers pe DC46, la intrarea dinspre Timișoara în localitatea Dudeștii Noi, mașina în care se afla a luat foc.


Proprietarul a oprit mașina, s-a dat jos și a sunat de urgență la 112, în jurul orei 2.00.La fața locului au sosit, din partea ISU Timiș, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Nimeni nu a fost rănit, însă pompierii nu au mai putut salva nimic din mașină. Din primele informații, incendiul a pornit de la un cablu electric defect.

UPDATE Potrivit unei sesizări venite pe adresa PRESSALERT.ro, autoturismul incendiat aparține unei femei care spune că mașina i-a fost furată din fața blocului. ”Proprietara mașinii sunt eu (pot dovedi cu actele mașinii). Mașina mi-a fost furată din fața blocului, din parcare (Strada Gheorghe Lazăr din Timișoara), apoi a fost înscenat acel incendiu”, se arată în mesajul femeii.

Foto: Facebook/Info trafic jud.Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.