Interlopul Lucian Boncu, condamnat la închisoare de Judecătoria Timișoara. Ce interdicții a...

Interlopul Lucian Boncu, condamnat la închisoare de Judecătoria Timișoara. Ce interdicții a primit

0
DISTRIBUIȚI

Interlopul timișorean Lucian Boncu a fost condamnat la închisoare, astăzi, de către Judecătoria Timișoara, după ce a fost trimis în judecată pentru amenințare. Adrian Taloș, care făcea parte dintr-o grupare adversă, a fost înjunghiat în mijlocul străzii, la doar două sute de metri de Palatul Dicasterial, după ce a fost audiat de instanță într-un dosar, în 28 iunie 2016. Taloș a ajuns la spital cu multiple răni la mâini, picioare și coapsă după ce a fost atacat de doi indivizi necunoscuți, neidentificați nici până astăzi de polițiști. Când era internat, Taloș s-a trezit că a venit să-l ”viziteze” rivalul său Lucian Boncu, care i-a adus un buchet de flori cu panglică neagră ca și cea folosită la coroane.

Anterior, în ianuarie 2016, locuinţa lui Talos a fost atacată cu un cocktail Molotov. După incident, Taloş acuza că “Lucian Boncu m-a căutat în club Atmosphere, cu trei – patru băieţi, înainte de Crăciun, să mă bată, să mă rupă. Datorită faptului că Dăscălescu este condamnat şi Flucsă Sorin este arestat în Olanda, vor să mă bată, să mă omoare, să mă nenorocească. Nu e nimic întâmplător, totul a fost pus la cale, un cadou de ziua mea. Ei vor să spele ruşinea şi orgoliul lor pentru că am fost lângă Dăscălescu şi Flucsă. Am postat pe Facebook că e ziua mea şi mi-au făcut un cadou frumos”.

În dosarul împușcăturilor de la stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara, Lucian Boncu a fost interceptat în timp ce povestea despre discuția pe care a avut-o cu unul dintre șefii Poliției Timiș. Boncu a spus la un moment dat că „Băi, tu ştii ce mi-a zis mie?! «Băi, vă rog, nu mai faceţi la mine-n judeţ».


Comandantul a venit la mine şi mi-a zis «Luci, crăpaţi-l în două, omorâţi-l, scoateţi-i maţele…» mi-a zis comandantul. «Nu la mine-n judeţ, că mor (înjurătură). Mă dă ăştia cu capul pe pereţi. (…) A venit… vrei să-ți zic pe ce dosar îi… Ce dosar îi pe litera asta? A noastră… Prim-procurorul României… Vrea să îi trimită situaţia până la 12 noaptea, astăzi. Băi, ştii cum era acolo la procuratură, aici când am fost? Mişcau procurorii ăia din coate şi din mâini, ca şi cum mişcau din… nu ştiu cum să zic?!»”. Întrebat în timpul audierilor de la Tribunalul Timiş cine era comandantul, Lucian Boncu a susţinut că nu recunoaşte discuţia, dar dacă există, era vorba despre un alt incident.

De asemenea, Boncu a fost cercetat penal pentru consum de droguri de către DIICOT și este trimis în judecată în dosarul bătăii de la Iulius Mall, unde, împreună cu alți interlopi, este acuzat că și-a atacat rivalii, sub privirile îngrozite ale clienților. Acesta a susținut într-o declarație pentru PRESSALERT.ro „despre oricine se poate spune orice. Ce înseamnă interlop? Eu am două locuri de muncă. Sunt profesor de sport. Cred că se urmărește doar senzaționalul. Este adevărat că sunt cercetat pentru consum de droguri, dar lumea poate să spună orice împotriva oricui. Nu am făcut nimic rău”.

În dosarul în care a fost trimis în judecată pentru amenințare, Lucian Boncu a fost condamnat , astăzi, de către Judecătoria Timișoara, la trei luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, având un termen de încercare de doi ani de la rămânerea definitivă a sentinței. De asemenea, trebuie să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității, iar pe durata termenului de supraveghere să anunțe schimbarea domiciliului și a oricărei deplasări mai mari de cinci zile, să anunțe, în prealabil, schimbarea locului de muncă. De asemenea, pe perioada de încercare, Boncu este obligat să nu comunice sub nicio formă cu Adrian Taloș sau cu membrii familiei acestuia și de a nu se apropia la mai puțin de 100 de metri de aceștia sau la 50 de metri de locuința sau locul de muncă al părții vătămate. Lucian Boncu este obligat, de asemenea, să-i plătească daune morale lui Adrian Taloș în valoare de 1.000 lei. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la pronunțare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.