RĂZBOIUL INTERLOPILOR Adrian Taloş, înjunghiat în mijlocul străzii. Vezi declarația unui martor...

RĂZBOIUL INTERLOPILOR Adrian Taloş, înjunghiat în mijlocul străzii. Vezi declarația unui martor ocular FOTO UPDATE 2 Verdictul medicilor

11
DISTRIBUIȚI

talos adrian 1

Războiul interlopilor din Timişoara a reizbucnit astăzi într-un mod extrem de violent – Adrian Taloş a fost înjunghiat, în jurul orei 11.35, în centrul Timișoarei, în plină stradă. Atacul s-a produs pe strada Augustin Pacha, în apropierea magazinului Bega și la nici 200 de metri de clădirea care adăpostește sediile parchetelor și instanțelor.

„Când am parcat maşina am văzut doi indivizi care alergau prin ploaie. Aveau pelerine albe. Au luat-o pe lângă spălătorie spre parcare, apoi au alergat spre strada Bocşa (n.r. – acum strada Carol Telbisz) şi nu i-am mai văzut. Pe jos era un bărbat care se zbătea. Era înjunghiat. A venit o ambulanţă şi Poliţia”, a declarat un martor ocular pentru PRESSALERT.ro.

macel interlopi sabii 1

Adrian Taloş a fost cel care a susţinut că el a tras cu pistolul în maşina interlopului Marius Calafeteanu, în incidentul din 2014 de la stadionul “Dan Păltinişanu” şi nu Ciprian Dăscălescu. Taloş a fost trimis în judecată de procurori pentru mărturie mincinoasă, după ce Dăscălescu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timişoara la opt ani şi trei luni de închisoare, inițial fiind achitat de instanţa de fond.

În 22 ianuarie a.c. locuinţa acestuia a fost atacată cu un cocktail Molotov. După incident, Taloş acuza că “Lucian Boncu m-a căutata în club Atmosphere, cu trei – patru băieţi, înainte de Crăciun, să mă bată, să mă rupă.


Datorită faptului că Dăscălescu este condamnat şi Flucsă Sorin este arestat în Olanda, vor să mă bată, să mă omoare, să mă nenorocească. Nu e nimic întâmplător, totul a fost pus la cale, un cadou de ziua mea. Ei vor să spele ruşinea şi orgoliul lor pentru că am fost lângă Dăscălescu şi Flucsă. Am postat pe Facebook că e ziua mea şi mi-au făcut un cadou frumos”. Conform primelor informaţii Taloş a fost aşteptat după ce a depus mărturie în dosarul în care a fost trimis în judecată şi atacat lângă o maşină de patru bărbaţi.

„Poliţiştii secţiei 1 Timişoara ajungând la faţa locului au depistat un bărbat de 35 de ani care prezenta leziuni pe întreaga suprafaţa corpului. În urma discuţiilor cu acesta s-a stabilit că a avut loc o altercaţie în care au fost implicate alte patru persoane care nu mai erau acolo la sosirea poliţiştilor. Se fac cercetări pentru depistarea celor patru”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

macel interlopi sabii

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 În ultima perioadă, Adrian Taloş a publicat pe Facebook mai multe mesaje în care îşi ataca rivalii. „Mafioții sunt acei oameni ce au un caracter puternic au demnitate onoare valoare şi nu tradează! Si mai ales țin capu sus indiferent de situație din păcate zic din păcate am promis că nu mai dau nume, dar e trist că majoritatea mafioților din Timișoara ce se cred mafioți ca lumea nu ai vede cum se pozeaza nopțile prin oras si dimineata la 9 sunt prin birouri sau cafele la scris sau sifonat, e trist dar astia sunt mafioții timisori care mai au si firme de paza sa arate ca ei sunt multi si uniti dar ei au mereu frana pe chiloti asa ca pradutrilor mucles! Ca se stie cat e ceasu”, a scris Taloş mesajul fiind urmat de mai multe desene cu pistoale şi bombe.

Taloş a fost dus la Spitalul Municipal din Timişoara cu multiple răni înjunghiate.

UPDATE 2 „Pacientul e stabil hemodinamic, are multiple plăgi înjunghiate complexe pe membrele superioare, pe membrele inferioare, la coapsă. Are și un traumatism cranio-cerebral, dar este conștient, iar acum se află în sala de operație pentru rezolvarea chirurgicală a plăgilor”, a declarat pentru PRESSALERT.ro medicul Adriana Blagniceanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Timișoara.

11 COMENTARII

  1. De la niste cretini pentru alt cretin… cutite cadou. Macar de ati reusi sa va omorati toti intre voi. Timisoara ar fi mai linistita fara tot felul de lepre…

  2. Principalii vinovati pentru asemenea evenimente sunt politistii, procurorii si judecatorii care protejeaza de ani buni membri acestei grupari infractionale organizate. Altminteri, cum si-ar mai permite ei sa atace (in repetate randuri) persoanele incomode in centrul orasului, si in mijlocul zilei? Probabil ca nici acum nu se va incadra fapta ca fiind tentativa de omor, asa-i? Mai mult decat atat, avand in vedere ca in mintea stramba si lucrul drept se stramba, nu ar fi exclus ca tot victima sa fie gasita vinovata si in acest caz. In alta ordine de idei, avem pretentii de capitala culturala a Europei… mi-ar veni sa rad, daca n-ar fi, de fapt, de plans…

  3. Inca nu sau facut arestarile, boncu ( mistretu )inca este liber,, nu il mai lasati liber ca urmeaza sa fie vanat,, INCEPE VANATOAREA DE MISTRETII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.