Paul Mînzu, liderul reţelei de proxenetism care racola minore din Timişoara, de...

Paul Mînzu, liderul reţelei de proxenetism care racola minore din Timişoara, de negăsit după aflarea sentinţei definitive

0
DISTRIBUIȚI

Paul Mînzu, liderul grupării care racola minore de la şcolile din Timişoara, pe care ulterior le exploata sexual, este de negăsit după ce astăzi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat definitiv în cazul dosarului „Minore pentru VIP-uri”.


La fel a procedat şi în trecut, în urmă cu aproximativ trei ani, înainte de arestarea sa preventivă.

Mînzu a fost condamnat la 6 ani şi două luni de închisoare cu executare, fiind acuzat de proxenetism, şantaj, trafic de minori şi folosirea serviciilor unor persoane exploatate. Imediat după pronunţarea sentinţei din partea ÎCCJ, liderul reţelei de proxenetism care le furniza minore VIP-urilor din Timişoara trebuia să se prezinte fie la penitenciar, fie la cea mai apropiată unitate de poliţie, însă nu a făcut-o.

Paul Mînzu a fost dat în urmărire generală după ce oamenii legii au constatat că este de negăsit. Vila sa din Dumbrăviţa era cartierul general al reţelei, unde se organizau orgii sexuale cu minore, de unde nu lipseau droguri de la cannabis până la cocaină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.