EPURĂRI Doi viceprimari PMP din Timiș, excluși din partid. Reacția lui Cornel...

EPURĂRI Doi viceprimari PMP din Timiș, excluși din partid. Reacția lui Cornel Sămărtinean

0
DISTRIBUIȚI

pmp

Partid mic, probleme mari. În ultimele zile, doi membri ai Partidului Mișcarea Populară Timiș, care dețin funcții importante, au fost excluși din partid. Este vorba de Claudiu Mihălceanu, viceprimarul comunei Giarmata, și Paul Crăciunescu, viceprimarul comunei Curtea. Cei doi consideră că este o nedreptate ce li se întâmplă, motiv pentru care intenționează să conteste decizia de excludere din formațiunea politică.

Claudiu Mihălceanu ne-a declarat că propunerea de excludere din PMP a fost luată, astăzi, în urma unei ședințe organizate de PMP Giarmata.

“Am avut, azi, o ședință la Giarmata prin care biroul politic local a făcut o propunere de excludere a mea din PMP. Voi depune o contestație și voi vedea ce va fi, nu aș vrea să vorbesc încă despre motive. Din punctul meu de vedere, nu sunt niște motive obiective. Probabil că în decursul zilei de mâine voi depune o contestație, acesta va fi primul pas. Cred că joi va fi ședința județeană a PMP Timiș în care îmi voi susține punctul de vedere. Eu sper că acea contestație pe care o voi depune va avea și valoare”, a precizat Claudiu Mihălceanu, care este și vicepreședinte la PMP Giarmata.

De asemenea, Paul Crăciunescu, viceprimar al comunei Curtea, ne-a declarat că propunerea de excludere din partid a fost făcută aseară, în timpul unei ședințe care a avut loc la ora 20.00.

“În această după-amiază, președintele organizației de la Curtea m-a sunat pentru a-mi confirma faptul că m-au exclus din PMP Curtea.


Eu sunt plecat din zonă, am niște probleme medicale, cu spatele. Nu știu care ar fi motivul. Vreau să fac o contestație în interiorul partidului, să văd despre ce e vorba. Am primit un mesaj sâmbătă seara referitor la faptul că se ține ședință în data de 3 iunie, adică duminică, la ora 20.00. Joi o să revin în județ și o să fac contestație, să văd de ce mi s-a retras sprijinul politic”, a afirmat Paul Crăciunescu.

Pe de altă parte, deputatul Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș, ne-a declarat că nu a fost informat cu privire la propunerile de excludere a celor doi viceprimari din formațiunea politică.

“Nu știu nimic, nu am fost consultat. Nu știu despre ce e vorba. Eu sunt la București, m-ați luat prin surprindere. Mâine o să mă interesez”, a precizat Cornel Sămărtinean.

În cazul în care nu se va ține cont de contestațiile depuse de cei doi viceprimari, PMP Timiș pierde încă două funcții importante. Vă reamintim că și Roxana Iliescu și-a dat demisia din PMP Timiș, dar și din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș. De asemenea, Ramona Dzitac, o susținătoare a Roxanei Iliescu, și consilierul local Fedor Mașnița în cadrul CL Lugoj, au fost excluși din PMP Timiș, în luna mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.