Începe admiterea la Universitatea de Vest Timişoara. Become Your Best, sloganul anului...

Începe admiterea la Universitatea de Vest Timişoara. Become Your Best, sloganul anului 2018 la UVT. Câte locuri sunt disponbile

0
DISTRIBUIȚI

universitatea de vest timisoara

Universitatea de Vest din Timișoara dă startul sesiunii de vară a admiterii 2018, începând cu data de 2 iulie. Sunt peste 6.000 de locuri disponibile, dintre care 2072 locuri la buget și 4199 în regim cu taxă, pentru cele 77 de specializări de licență. Instituția de învăţământ superior îşi propune un nou an academic, o nouă abordare, mai directă, mai curajoasă, mai nonconformistă, motiv pentru care adoptă sloganul „Become Your Best!”. Reprezentanții UVT susțin că punctul central al întregii sale activități este studentul și dezvoltarea lui individuală, păstrând nealterate calitățile și dorințele sale. UVT dorește să transmită faptul că are încredere în potențialul tinerilor și că le oferă acestora întregul suport pentru a deveni cei mai buni.

„UVT oferă competențe care trec dincolo de acumulările din sala de curs și din activitatea de practică, formând caractere, nu doar specialiști într-un domeniu sau altul.


Mai mult, studenții noștri pot opta pentru cursuri din cadrul altor facultăți. În acest fel, le oferim mai multe șanse de dezvoltare, pentru a face față rigorilor pieței muncii. Mesajul pe care-l transmitem absolvenților de liceu este să devină cea mai bună variantă a lor, <<Become Your Best!>>.  Am plecat de la ideea de devenire, de transformare a studentului în cadrul universității noastre, astfel încât la finalul studiilor să poată deveni cea mai bună variantă a sa”, a declarat rectorul UVT, Marilen Pirtea, în cadrul unui comunicat de presă.

Universitatea de Vest din Timișoara are peste 15.000 de studenți, la 11 facultăți: Facultatea de Arte și Design; Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie; Facultatea de Drept; Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor; Facultatea de Educație Fizică și Sport; Facultatea de Fizică; Facultatea de Litere, Istorie și Teologie; Facultatea de Matematică și Informatică; Facultatea de Muzică și Teatru; Facultatea de Sociologie și Psihologie; Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării.

Admiterea la Universitatea de Vest din Timișoara este programată în perioada 2 iulie – 29 iulie 2018, după un calendar care diferă de la o facultate la alta. Toate detaliile legate de admitere, în funcție de facultatea pentru care candidații optează, pot fi obţinute aici. De asemenea, tinerii interesați pot afla mai multe pe grupul de Facebook creat special în acest sens, Universitatea de Vest din Timisoara – Info Admitere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.