Ionuț Nasleu a confirmat că este președinte al consiliului de administrație la...

Ionuț Nasleu a confirmat că este președinte al consiliului de administrație la SC Piețe SA Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

ionut nasleu

Ionuț Nasleu, unul dintre consilierii personali ai primarului Nicolae Robu, a confirmat, astăzi, presei, înainte de ședința de plen de la Consiliul Local Timișoara, că este noul președinte al consiliului de administrație interimar la SC Piețe SA.

Asta după ce, ieri, Dan Idolu, consilier local PSD, afirma, în conferința de presă de la sediul partidului că nu a fost anunțat concursul organizat la SC Piețe SA, vorbind despre mai multe nereguli.

„Am vizionat conferința de presă a PSD și, din păcate, îmi pare rău să afirm că domnul Dan Idolu, care este și prietenul meu, a fost indus în eroare, nu știu de către cine.


Dan Idolu a făcut afirmația că noul consiliu de administrație nu a fost constituit statutar, că nu a fost anunțată Adunarea Generală a Acționarilor, dar i-am prezentat documente în acest sens care arată că a fost anunțată ședința, chiar pe e-mail a fost anunțat Dan Idolu, probabil că nu și l-a verificat. De asemenea, a făcut afirmația că nu a fost operat noul consiliu de administrație la Registrul Comerțului, dar astăzi i-am prezentat certificatul constatator în care se specifica data, era din 25 mai. Regret că la un anumit nivel la PSD se fac dezinformări de asemenea natură. I-am înmânat documentele domnului Dan Idolu astăzi”, ne-a declarat Ionuț Nasleu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.