Sute de amenzi în trafic şi zeci de infracţiuni constatate de poliţiştii...

Sute de amenzi în trafic şi zeci de infracţiuni constatate de poliţiştii rutieri din Timiş

1
DISTRIBUIȚI

A „plouat” cu sancţiuni în trafic la sfârşitul săptămânii trecute, atunci când, în tot Timişul, poliţiştii rutieri au acţionat pentru a combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere. În trei zile au fost sancţionaţi 371 de şoferi care nu au respectat regulile din trafic.

Tot în perioada cuprinsă între 15 şi 17 iunie au fost lăsaţi fără permise de conducere 34 de şoferi.


Printre ei se numără şi un bărbat de 40 de ani, prins sâmbătă, în 16 iunie, când conducea prin localitatea Săcălaz, deşi se afla în stare avansată de ebrietate. Şoferul a fost oprit în jurul orei 23.20 de poliţiştii Secţiei 2 Rurale Săcălaz, care l-au supus alcooltestului, valoarea rezultată fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O zi mai târziu, în 17 iunie, pe DJ 593, poliţiştii Secţiei 4 Rurale Peciu Nou l-au tras pe dreapta pe un bărbat de 45 de ani, a cărui alcoolemie i-a uluit pe oamenii legii, 1,14 mg/l alcool pur în aerule expirat. Tot în aceeaşi zi, de această dată pe strada Grigore Alexandrescu din Timişoara, un bărbat de 66 de ani a fost prins în jurul orei 8.45 la volanul unui autovehicul, chiar dacă nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, lucru constatat de poliţiştii Secţiei 4 Timişoara în urma verificărilor în baza de date a Poliţiei Române.

În toate cazurile, pe numele șoferilor au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile comise.

Foto: Gabriel Brezeanu (arhivă)

1 COMENTARIU

  1. Hahahaha. Deci am primit si zilele acestea de la un group statuar intransigent, o amenda! Deci o intersectie normala, in care se pare de ceva timp nu mai ai voie la dreapta. Deci e plin orasul cu interzis la dreapta. Deci nu numai girocului e asa, sau rebreanu. Tot orasul e plin de interzis la dreapta. Deci actualul primar a ridicat la grad de virtute prostia in cadrul primariei. Radea si politistul cand l-am intrebat de ce ai face asta? Radea un politist cu mutra aferenta de primar si specialistii din cadrul primariei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.