Două persoane, rănite grav în urma unui accident pe autostrada A1

Două persoane, rănite grav în urma unui accident pe autostrada A1

0
DISTRIBUIȚI

Două persoane au fost rănite grav în urma unui accident rutier produs în zona localităţii Orăştie, în care au fost implicate un autocamion, un autovehicul cu platformă şi două autoturisme, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR). Incidentul s-a produs vineri după-amiaza.

„Pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 301, în zona localităţii Orăştie, judeţul Hunedoara, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, un autovehicul cu platformă şi două autoturisme.


Cauza producerii este nepăstrarea distanţei de siguranţă, iar în urma impactului a rezultat rănirea gravă a două persoane, care au fost transportate la spital, fiind conştiente. Circulaţia rutieră este blocată momentan pe toate benzile ale sensului de mers Deva – Râmnicu Vâlcea, până la finalizarea cercetării locului faptei, valorile de trafic fiind scăzute momentan”, au transmis oamenii legii. Circulația în regim normal a fost reluată după aproximativ două ore.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.