O fată de 16 ani, căutată de familie și de poliție. Sună...

O fată de 16 ani, căutată de familie și de poliție. Sună la 112 dacă o vezi

0
DISTRIBUIȚI

O adolescentă din Timişoara a fost dată dispărută de familia sa. În vârstă de 16 ani, Nicoleta Steliana Andreea Zakar a dispărut în urmă cu două zile, în data de 2 iulie, şi nu a mai fost de găsit până la ora actuală.

Conform poliţiştilor, minora a plecat de la domiciliul său, de pe strada Polonă, din Timişoara, şi nu a mai revenit până în prezent.


Fata poate fi reperată după următoarele semnalmente: 1,65 metri înălţime, 80 de kilograme, păr şaten cu şuviţe blonde, lung, drept şi strâns la spate, ochi căprui. Poartă ochelari de vedere şi are faţa ovală, tenul deschis. Semnele sale distinctive, cicatricile de la încheieturile celor două mâini, pot fi uşor de identificat.

Atunci când a dispărut, adolescenta de 16 ani purta o bluză de trening de culoare albastru cu alb, cu glugă, pantaloni de material sintetic de culoare gri cu dungi, un tricou turcoaz şi tenişi roşii. Oricine poate oferi informaţii cu privire la persoana dispărută este rugat să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiata unitate de poliţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.