Primarul Robu despre Societatea de Transport Public Timișoara: „Trebuie dați afară unii...

Primarul Robu despre Societatea de Transport Public Timișoara: „Trebuie dați afară unii tocători de frunze la câini”

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, că a mai sosit încă un tramvai reabilitat, pentru care primăria a alocat o sumă de aproximativ 500.000 de euro. Este vorba despre cea de-a 25-a garnitură Armonia modernizată.

„Astăzi ne-a venit al 25-lea tramvai Armonia! Mai avem de primit cinci și încheiem cu succes un contract excelent! Reamintesc, am alocat sume enorme pentru transportul în comun în acești șase ani de când sunt primar, plătind troleibuzele noi (50), autobuzele noi (30), minibuzele noi (13 și urmează alte 7) și tramvaiele (cvasi)noi Armonia (25 și urmează alte 5)”, a scris primarul Timișoarei pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Nicolae Robu a mai anunțat pe rețeaua de socializare că este nevoie de mai mulți șoferi angajați, dar și că cel mai probabil vor fi date afară unele persoane care lucrează în cadrul Societății de Transport Public Timișoara.

„Deci, cu mijloacele de transport stăm bine, mai trebuie angajați șoferi (și probabil dați afară unii tocători de frunze la câini) și făcută o mai bună organizare, o mai bună punere în valoare a resurselor, umane și auto, deopotrivă”, a conchis edilul.

Vă reamintim că noul director liberal al STPT, Sorin Supuran, declara în timpul unei conferințe de presă organizată săptămâna trecută, că vor fi reduse aproximativ 200 de posturi în perioada următoare.


Supuran susține că societatea are 972 de angajați. Dintre aceștia, 190 reprezintă personal TESA, iar 90 sunt șefi, care au salarii uriașe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.