Mansour a debutat în tricoul Ripensiei cu un eşec în Bihor. Roş-galbenii...

Mansour a debutat în tricoul Ripensiei cu un eşec în Bihor. Roş-galbenii mai dispută trei amicale înaintea startului Ligii a II-a

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara a pierdut amicalul de astăzi, din deplasare, cu colega de eşalon Luceafărul Oradea. În tabăra oaspeţilor Mansour Gueye, ultima achiziţie, a fost titular, dar „Omul-foarfecă” nu şi-a putut ajuta noua echipă cu un gol. Roş-galbenii au pierdut al treilea amicale la rând, de această dată a fost un spectaculos 2-3.

După eşecurile din Ungaria, „Ripi” a revenit în ţară şi a disputat un nou amical la Sânmartin. Timişorenii au deschis scorul în minutul 32 prin Călin Toma. Fundaşul stânga a profitat de o respingere şi a marcat cu un şut puternic din careu. Egalarea a venit şapte minute mai târziu, când Luduşan a marcat la prima ocazie mai importantă a gazdelor cu ajutorul barei.

Luceafărul a intrat în avantaj la cabine după ce Stoi la faultat în careu pe V.


Pop iar acesta din urmă a înscris de la punctul cu var pentru 2-1 în minutul 44. La reluare istoria s-a repetat în minutul 56. De această dată Ad. Popa a intervenit neregulamentar asupra lui Codoban, care a marcat pentru 3-1 din penalty. Scorul a fost înschide Bădăuţă, atacantul ripensist marcând spectaculos cu un şut în cros din marginea careului.

În formaţia pregătită de Ciprian Urican s-a regăsit din primul minute şi senegalezul Mansour. Atacantul nu s-a mişcat rău la doar o zi de la parafarea îneţelegerii cu trupa din Ciarda Roşie, dar a irosit şansele avute cu bihorenii. A fost al treilea eşec la rând al Ripensiei în teste, după 0-2 cu UTA şi 0-1 cu SZEOL Szeged, ambele jocuri disputate în Ungaria.

Încă trei

Ripensiştii vor mai disputa trei partide de verificare înaintea startului Ligii a II-a. Miercuri, 25 iulie, de la ora 18, se va juca în deplasare cu divizionara C Millenium Giarmata. O zi mai târziu, de la ora 18.30, timişorenii primesc acasă, în Ciarda, replica Fortunei Becicherecu Mic (Liga 4). Apoi, ultimul test va fi sâmbăta viitoare, de la ora 11, tot pe teren propriu, dar cu CSM Reşiţa (L3). Ripensia debutează în noua ediţie a B-ului pe terenul Brăilei.

Ripensia Timişoara: Dobre – Ad. Popa, Burdeţ, M. Toma, C. Toma – Stoi, Anghelina – Ungureanu, Zaluschi, Dumiter – Mansour. Au mai jucat: Păduraru – Apro, Bădăuţă, Tineiu, Monea, Cluci, Vlădia, Hecsko, Ungureanu şi Kawagoe. Antrenor: Ciprian Urican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.