Cinci persoane, implicate într-un accident grav, la Timişoara. Filmul evenimentului. UPDATE O...

Cinci persoane, implicate într-un accident grav, la Timişoara. Filmul evenimentului. UPDATE O fetiţă, între răniţi

0
DISTRIBUIȚI

Accident grav în urmă cu puţin timp, în parcarea unui mare magazin din Calea Şagului. În coliziune au fost implicate două autovehicule, o maşină marca Ford şi un microbuz. Din primele informaţii, autoturismul circula regulamentar, fiind lovit puternic în partea lateral-dreaptă de microbuz. Cinci persoane au fost implicate în incident, iar două dintre ele, între care o femeie, pasageră în maşină pe scaunul din dreapta, au fost rănite şi preluate de ambulanţele SAJ.

La faţa locului s-a intervenit, din partea ISU Timiş, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cinci subofiţeri.

UPDATE Conform poliţiştilor, şoferul care a produs accidentul în parcarea magazinului Praktiker nu s-a asigurat când a plecat din parcare.


În urma tamponării, o minoră de 14 ani şi mama acesteia au fost transportate la spital.

„Un bărbat de 56 de ani nu s-a asigurat la plecarea din parcarea magazinului Praktiker şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, care circula regulamentar pe un drum cu prioritate, tot în incinta parcării. În urma impactului au rezultat două victime, o fetiţă de 14 ani şi mama acesteia, pasagere în autoturismul nevinovat”, a transmis Ionuţ Sârbu, purtător de cuvânt la IPJ Timiş.

Şoferii nu au consumat băuturi alcoolice. Oamenii legii care s-au deplasat la faţa locului au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.