Gazda alb-violetă a cucerit Cupa Poli la ambele categorii. Premieră realizată de...

Gazda alb-violetă a cucerit Cupa Poli la ambele categorii. Premieră realizată de un nou sosit la capitolul superlative

0
DISTRIBUIȚI
SCM Poli / Facebook

Atât seniorii, cât și juniorii, au câștigat ediția 2018 a Cupei Politehnicii la handbal. Formația ”mare” pregătită de Pero Milosevic a trecut sâmbătă seară de Minaur Baia Mare, scor 35-24. În premieră cel mai bun marcator a fost ales și cel mai bun jucător al turneului.


E vorba de Marius Sadoveac, jucător revenit după zece ani acasă. 

SCM Poli a trecut vineri de Univ. Cluj cu 34-19 in prima zi a competiției. Adversarul de ieri i-a invins in schimb pe invitații din sârbi de la Metaloplastika Sabac, scor 30-26.

În finala mare a seniorilor Poli a condus-o pe Minaur cu 18-12 la pauză. La mijlocul reprizei secunde handbaliștii de pe Bega au ajuns la +11. MVP-ul Marius Sadoveac a marcat nu mai puțin de 12 goluri pentru alb-violeți. Au mai marcat pentru gazde: Cîmpan 4, Dragas 4, Fenici 4, V. Milosevic 3, Neamțu 3, Furak 2, Santeiu 2 și portarul Varo! Pe lângă Sadoveac a fost premiat și Miroslav Kocic, tot de la SCM Poli, care a fost desemnat cel mai bun portar. 

Scorul finalei mici a fost Metaloplastika Sabac – Universitatea Cluj cu 34-29 (18-14).

Poli a câștigat in acest an și ediția destinată juniorilor, acolo unde in marea finală timișorenii au trecut de Alpha Oradea, scor 26-25. Raul Bote a marcat de 12 ori pentru invingători și a fost desemnat de asemenea cel mai tehnic jucători al turneului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.