Pas important făcut de Consiliul Județean Timiș astfel încât Timișoara să aibă...

Pas important făcut de Consiliul Județean Timiș astfel încât Timișoara să aibă o centură alternativă

2
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a făcut, astăzi, un pas important astfel încât Timișoara să aibă o centură alternativă. Aceasta ar urma să fie realizată pe mai multe drumuri județene. În acest sens, în ședința de plen, aleșii județeni au fost de acord cu transformarea unor drumuri comunale în drumuri județene, care ar urma să fie modernizate, astfel încât șoferii să poată circula în bune condiții.

Aceste drumuri care au trecut în patrimoniul CJ Timiș aparțin de comune precum Lovrin, Variaș, Biled, Pișchia, Remetea Mare, Moșnița Nouă, Sînmihaiu Român, Șag, Cenei, Săcălaz, Iecea Mare, Giroc, Recaș și Sînandrei.

„Am prezentat cu ceva timp în urmă realizarea unei minicenturi a municipiului Timișoara din drumuri județene.


Cred că este foarte important să venim în sprijinul municipiului Timișoara cu accesul în anumite zone periurbane. În momentul în care vom finaliza documentația privind preluarea acestor drumuri și trecerea lor în inventarul public al județului Timiș, vom putea discuta despre introducerea acestor proiecte pe lista de investiții, cu demararea documentației și realizarea investițiilor propriu-zise. Acesta este un punct în realizarea acestor drumuri, minicentura municipiului Timișoara”, a explicat Călin Dobra, președintele CJ Timiș, la finalul ședinței de plen.

Potrivit șefului CJ Timiș, minicentura Timișoara va fi formată de drumul Șag – Sînmihaiu Român, Giroc – Urseni – Moșnița Nouă, de la Sînandrei la drumul național, de la Săcălaz la drumul național, Pișchia – Bencec – Herneacova – Recaș, Cenei – Beregsău Mic – Beregsău Mare și Iecea – Biled.

„Va fi o centură pe care poți să ajungi pe drumurile județene în orice zonă, din est în vest, din nord în sud. Acum este făcut drumul Sînmihaiu Român – Săcălaz și va continua prin Șag, apoi la Giroc, Urseni, Moșnița”, a conchis Călin Dobra.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.