Primarul Robu laudă SDM. Chiar și pentru lucrările de mântuială din Calea...

Primarul Robu laudă SDM. Chiar și pentru lucrările de mântuială din Calea Șagului

0
DISTRIBUIȚI

SDM

Aflat în concediu, Nicolae Robu a postat, ieri, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a ținut să laude Societatea de Drumuri Municipale pentru faptul că nu și-a întrerupt activitatea în zilele libere. Edilul local se referă, în postarea sa, la lucrările de pe Bd. Mihai Viteazu.

“În timp ce alții se gândesc cum să înmulțească zilele libere -am auzit ceva zvonuri cu «ziua meseriilor»!-, iată că unii muncesc și în liberele de-acum! Bravo, SDM, firma de drumuri a Primăriei Timișoara! Și, la fel, tot respectul, pentru toți angajații din sectorul privat care astăzi și mâine muncesc, cum au muncit și în alte zile similare celor de astăzi și mâine! Vom avea o șansă la prosperitate abia când vom înțelege corect rolul muncii, când vom privi munca drept parte a setului de valori al comunității și deopotrivă a setului de valori al fiecărui individ și nu drept corvoadă”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

Postarea a fost comentată de mai mulţi timişoreni.


Unul dintre ei îi răspunde primarului: „Aş fi apreciat de 2x dacă s-ar fi lucrat şi noaptea (bineînţeles, lucrările care erau posibile). Cât despre firmă, pe această stradă trec zilnic dimineaţa, iar 2 muncitori lucrează, 3 se uită. Într-o zi am fost surprins că aveau timp să mănânce şi seminţe”, Nicolae Robu asigurându-l că adesea, SDM lucrează şi noaptea.

Un alt internaut i-a atras atenția primarului Timișoarei că SDM nu și-a prea făcut treaba pe Calea Șagului, care a fost reabilitată în vara anului trecut, însă în toamnă artera a intrat din nou în reparații din cauza lucrărilor de mântuială făcute de societatea de drumuri a municipalității.

Însă edilul a ținut, ieri, să ia apărarea SDM, pe Facebook, precizând că “Da, domnule, lucrări de calitate! Faptul că pe Calea Șagului, pe 3% din porțiunea lucrată, datorită faptului că s-a intrat cu mașinile înaintea scurgerii perioadei de 24h de consolidare, a fost nevoie să se reintervină, nu este nicidecum temei de aprecieri negative generalizate, ca ale dv! Orice privire cu mintea limpede per ansamblul lucrării, conduce la altă concluzie decât a dv!”.

Nicolae Robu se află, de câteva zile, în concediu, petrecându-și vacanța într-o destinație exotică, insulele Seychelles, potrivit unor surse. Primarul Timișoarei a precizat, pe Facebook, într-un comentariu adresat unui internaut, că va merge în concediu și în stațiunea Mamaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.