Încă o plecare de la ACS Poli. De această dată un jucător...

Încă o plecare de la ACS Poli. De această dată un jucător tânăr a fost îndepărtat din lot

0
DISTRIBUIȚI

Nu doar ”seniorul” Alexandru Popovici s-a despărțit de ACS Poli la începutul săptămânii. Ieri, conducerea clubului timișorean intrat în procedură de insolvență l-a anunțat pe fundașul Cristian Podină că nu mai face parte din lot, tânărul jucător a fost împrumutat până la finele sezonului la divizionara C ACS Dumbrăvița.

Podină (19 ani) e ultimul plecat de la ACS Poli.


Deși era titularul postului de fundaș stânga când echipa era pregătită de Ionel Ganea, internaționalul de juniori nu se mai regăsește în planurile lui Ștefan Nanu. În ultimul joc, cu UTA (0-3), el a fost introdus în locul accidentatului Bocșan în centrul defensivei.

Ieri, juniorul timișorean a fost informat sec că trebuie să se pregătească separat de colegii săi și că nu mai face parte din lot. Podină, crescut la ACS Poli, va evolua până la finele sezonului la Dumbrăvița, sub formă de împrumut după ce în sezonul trecut a fost cedat tot sub această formă Reșiței, acolo unde a bifat 10 apariții în primăvară. Alb-verzii au avut un debut pozitiv în C, cu patru puncte acumulate în primele două runde.

Vlădia la Reșița

Tot la finele perioadei de transferuri, o altă divizionară B timișoreană s-a despărțit de un jucător. Fundașul Flavius Vlădia a fost împrumutat la CSM Școlar Reșița, grupare cu pretenții la promovare în eșalonul secund, dar cu un start sub așteptări în C4. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a fost doar rezervă la Ripensia în primele runde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.