Marţi se decide dacă în intersecţia de la Mărăşti vor fi sau...

Marţi se decide dacă în intersecţia de la Mărăşti vor fi sau nu semafoare. Ce spune primarul Robu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu va lua decizia cu privire la semaforizarea intersecţiei din Piaţa Mărăşti la începutul săptămânii viitoare. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul local a precizat că s-a început testarea semafoarelor și că, deși specialiștii susțin că se va circula mai bine, are îndoieli că se va întâmpla asta.

“În intersecția Mărăști a început experimentarea semaforizării.


Personal, sunt foarte mulțumit de cum a funcționat turbogirația pe parcursul acestei săptămâni, dar, specialiștii susțin că semaforizat va fi și mai bine. Mărturisesc că am îndoieli, deși ei prezintă simulări favorabile punctului lor de vedere. Din perspectiva mea, doar situația din teren contează! Vom continua experimentul și în zile lucrătoare și apoi vom decide. Mai bine zis, eu voi decide!”, a postat primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

Unul dintre internauţi i-a replicat primarului că trece în fiecare sâmbătă prin intersecţie, iar „astăzi (n.r, ieri) a fost de departe cel mai rău. M-am simţit ca în zilele lucrătoare la ora 18. Renunţaţi la semaforizare”, i-a scris edilului local. Răspunsul lui Nicolae Robu: „Voi lua decizia marţi.”

Vă reamintim că circulația în intersecția din Piața Mărăști a fost redeschisă în data de 10 septembrie, în prima zi de școală, după ce în sensul giratoriu au fost realizate trei benzi de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.