Fetele iubesc muzica techno: petrecere pe acoperiș cu reprezentantele sexului frumos FOTO...

Fetele iubesc muzica techno: petrecere pe acoperiș cu reprezentantele sexului frumos FOTO şi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1155309497">

După o pauză de aproape 3 ani, conceptul Girls Love Techno s-a reîntors pe meleagurile timișorene la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul petrecerii desfășurate sub acest generic la Shopping City Timişoara.

Evenimentul organizat de Blackout le-a adus în fața spectatorilor pe Nakadia, Lea Dobricic, Tania și Vess, patru gagici care au demonstrat că și reprezentantele sexului frumos se descurcă de minune în spatele pupitrului.

Nakadia este una dintre figurile mult îndrăgite, un nume des cerut de publicul bănățean, datorită carismei, producțiilor sale și skill-urilor greu de egalat în rândul DJ-ilor. A reușit cu succes să își croiască un drum ce a dus-o pe culmile clasamentelor muzicale, împărțind scenele cu artiști precum Sven Vath, Loco Dice, Solomun, etc. Lea Dobricic, regina techno-ului sârbesc și-a făcut apariția în lumea muzicii electronice însă a devenit faimoasă abia în 2013, odată cu câștigarea trofeului BURN RESIDENCY. Din acel moment totul a devenit floare la ureche, se bucură de gig-uri și aprecieri din toate colțurile lumii. Tania și Vess, sunt de asemenea două nume ce promit mult în zona de minimal românesc și, deși succesul lor nu depășește granițele țării, în momentul de față, cei ce participă la evenimentele unde acestea își desfășoară activitatea au doar cuvinte de laudă.

Evenimentul a avut parte și de un after – party care a început la ora 4 dimineața la Reflektor Venue, unde JUST2 și Alenzex s-au ocupat de sound-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.