Nicolae Robu ia din nou decizii pe Facebook. Timișorenii, întrebați dacă în...

Nicolae Robu ia din nou decizii pe Facebook. Timișorenii, întrebați dacă în Piața Mărăști sunt benefice semafoarele

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu se lăuda, sâmbătă seara, pe Facebook, că până marți el va decide dacă semafoarele care au fost pornite în Piața Mărăști, în acest sfârșit de săptămână, în faza de testare, vor rămâne funcționale sau nu. Se pare că în doar două zile a devenit nehotărât, astfel că, astăzi, tot pe rețeaua de socializare, a lansat un nou sondaj.

De data aceasta, internauții sunt întrebați dacă consideră că este bine să fie gestionată intersecția Mărăști fără sau cu semafoare.

„Luând în considerare fluența în traficul auto, nevoile pietonilor și bicicliștilor și securitatea tuturor celor implicați, cum considerați că e mai bine să fie gestionată intersecția Mărăști: fără semafoare, ca săptămâna trecută de luni până vineri; cu semafoare, ca de sâmbătă până astăzi.


Vă rog să răspundeți doar dacă aveți cunoștință de cauză nemijlocită, în urma experienței personale în zonă din ultimele opt zile ca șofer, pasager, pieton sau biciclist”, a scris primarul Timișoarei, pe contul său de Facebook.

Nicolae Robu declara, sâmbătă, că „în intersecția Mărăști a început experimentarea semaforizării. Personal, sunt foarte mulțumit de cum a funcționat turbogirația pe parcursul acestei săptămâni, dar, specialiștii susțin că semaforizat va fi și mai bine. Mărturisesc că am îndoieli, deși ei prezintă simulări favorabile punctului lor de vedere. Din perspectiva mea, doar situația din teren contează! Vom continua experimentul și în zile lucrătoare și apoi vom decide. Mai bine zis, eu voi decide!”.

Vă reamintim că circulația în intersecția din Piața Mărăști a fost redeschisă în data de 10 septembrie, în prima zi de școală, după ce în sensul giratoriu au fost realizate trei benzi de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.