Program prelungit pentru autobuzul 46, în weekend, cu ocazia Festivalului Plai. Cine...

Program prelungit pentru autobuzul 46, în weekend, cu ocazia Festivalului Plai. Cine beneficiază de transport gratuit

0
DISTRIBUIȚI

festivalul plai

Vești bune aduse de reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara pentru cei care și-au propus să participe la Festivalul Plai, care are loc în acest sfârșit de săptămână, la Muzeul Satului Bănățean, Astfel, în perioada 14 – 16 septembrie, programul autobuzelor care circulă pe linia 46 va fi prelungit.

„Societatea de Transport Public Timișoara anunţă că, în perioada 14 – 16 septembrie, cu ocazia «Festivalului Plai 2018», programul autobuzelor care circulă pe linia 46 va fi prelungit, în fiecare noapte, până la ora 03.00, cu o frecvenţă de 40 de minute.


Ultima plecare va fi de la Muzeul Satului Bănățean, la ora 03.00. De asemenea, în aceeaşi perioadă, posesorii de bilete şi brăţări la «Festivalul Plai 2018» vor beneficia de transport gratuit pe toate mijloacele de transport în comun ale STPT”, au informat reprezentanții societății.

Organizatorii festivalului Plai au anunțat o serie de noi artiști care vor fi prezenți la ediția din acest an, majoritatea lor aflați în premieră în țara noastră. Lista artiștilor care completează programul artistic pentru ediția cu nr 13 este: Paris Combo (Franța), Orkesta Mendoza (Mexic/SUA), Blitz The Ambassador (Ghana), Liniker e os Caramelows (Brazilia), DJ Tahira (Brazilia) și TZUC (România).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.