PSD Arad îl susține pe Liviu Dragnea la conducerea partidului: Ne pronunțăm...

PSD Arad îl susține pe Liviu Dragnea la conducerea partidului: Ne pronunțăm pentru stabilitate

0
DISTRIBUIȚI

PSD Arad a anunțat, aseară, că îl va susține pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, astfel că, vineri, în cadrul Comitetului Executiv Național se va pronunța pentru “stabilitate”.

„PSD Arad se pronunţă pentru stabilitate şi măsură în interiorul partidului şi concentrarea tuturor eforturilor pentru îndeplinirea obiectivelor naţionale cuprinse în programul de guvernare social-democrat. Sunt exact aspectele de care România are nevoie în momentul de faţă. Stabilitate, progres, reforme şi coerenţă legislativă. Acestea sunt aspiraţiile românilor şi vectorii noştri de accent, în contextul în care trebuie să recunoaştem că PSD are de partea sa o bună guvernare iar rezultatele economice şi îmbunătățirea semnificativă a veniturilor populației, ne confirmă acest lucru”, a scris PSD Arad, pe pagina de Facebook.

De asemenea, reprezentanții filialei județene au transmis că unitatea PSD este “vitală”, precizând că partidul se confruntă, de peste un an și jumătate, cu atacuri politice și judiciare care ar încerca să împiedice guvernarea.

“Suntem, de asemenea, aproape de finalul luptei cu abuzurile judiciare comise în trecutul apropiat de instituții de forță cunoscute.


Sigur că aceste lucruri deranjează anumite cercuri, iar PSD se confruntă de mai bine de un an și jumătate cu atacuri politice și judiciare care încearcă sa împiedice guvernarea. Cu toţii avem aceleaşi obiective, iar munca, seriozitatea şi respectul pentru cetăţeni ne adună în jurul aceloraşi deziderate, stabilitatea şi progresul României. Prin urmare, mai mult decât oricând, unitatea partidului este vitală ! PSD Arad susţine actuala conducere a partidului, guvernul social-democrat, preşedintele ales legitim de către toţi membrii partidului şi ne vom pronunţa ca atare în cadrul Comitetului Executiv Naţional de vineri”, a conchis PSD Arad.

O scrisoare semnată de Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu, care conține 19 puncte, a fost făcută publică, ieri, prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte PSD și al Camerei Deputaților.

Vineri, PSD se va reuni într-o ședință de Comitet Executiv Național. Dacă PSD Caraș-Severin a anunțat că a semnat scrisoarea, PSD Timiș va anunța, astăzi, în urma Biroului Politic Județean, dacă îl susține pe Liviu Dragnea sau nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.