Un bărbat este în pericol să rămână fără un braţ, după ce...

Un bărbat este în pericol să rămână fără un braţ, după ce şi-a prins mâna într-un utilaj FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-697136381">

 

Incident grav în vestul ţării. Un bărbat din comuna Târnova, judeţul Arad, şi-a prins mâna stângă la un utilaj agricol şi a avut nevoie de ajutorul echipajelor de descarcerare pentru a se elibera.

Victima a încercat să deblocheze utilajul cu o rangă, însă nu l-a oprit din funcţionare. Momentul deblocării a fost cel în care a avut loc accidentul iminent, întrucât utilajul i-a tras mâna în interior. Au intervenit la faţa locului pompierii din partea subunităţii din Ineu, care au eliberat braţul. Un echipaj SMURD a acordat primul ajutor, apoi bărbatul a fost transportat la spital.

Intervenţia salvatorilor nu a fost deloc uşoară. „După aproximativ 30 de minute, persoana a fost eliberată în urma unui intervenții deosebit de dificilă, cauzată de imposibilitatea accesului la braţul victimei și a elementelor din construcția utilajului. Victima a fost predata în viaţă, cu multiple traumatisme la bratul stâng, echipajului SMURD și transportată către UPU Arad”, spun cei de la ISU Arad.

Foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.