Scene șocante la Timișoara. Bărbat amenințat cu cuțitul de un șofer care...

Scene șocante la Timișoara. Bărbat amenințat cu cuțitul de un șofer care i-a acroșat mașina parcată VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Incident revoltător, azi-dimineață, într-un cartier din Timișoara. Un bărbat care a ieșit cu câinele la plimbare a fost amenințat cu moartea de un șofer care s-a dat jos de la volanul unui BMW.

Timișoreanul Alin Șlincu se afla pe strada Intrarea Martir Ianoș Paris, în zona Girocului, atunci când a observat că un șofer neglijent, atunci când încerca să-și parcheze autoturismul, i-a acroșat mașina. Bărbatul se afla la plimbare cu câinele său din rasa Cane Corso când a sesizat cele întâmplate și s-a îndreptat spre persoana aflată la volan pentru a-i atrage atenția.

Reacția șoferului a fost foarte virulentă. Acesta a coborât din BMW cu un cuțit în mână și s-a îndreptat spre bărbatul aflat alături de câine, amenințându-l cu moartea. „Un individ parcase în spatele mașinii și am observat că s-a urcat pe mașina mea. Mi-a lovit-o. A coborât foarte violent, cu un cuțit în mână”, a povestit Alin Șlincu, contactat de PRESSALERT.ro.

Deși câinele a încercat să își protejeze stăpânul, acesta s-a retras, încercând să calmeze spiritele și să mențină situația sub control. De altfel, pe filmare se poate vedea cum, în timp ce se afla sub amenințarea cuțitului, bărbatul în vârstă de 36 de ani face câțiva metri buni în spate.


„Câinele a avut un prim instinct de a ataca. Individul respectiv nu a fost deloc intimidat. Până la urmă m-am tot retras și, având căștile în urechi, am inițiat un apel către 112”, ne-a declarat bărbatul amenințat.

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 8.00. Când și-a dat seama că au fost alertate autoritățile, șoferul BMW-ului s-a urcat la volan și a șters-o la fața locului, nu înainte însă de a-i arunca un rânjet mișelesc celui pe care l-a amenințat, atenționându-l că nu este ultima dată când se vor privi ochi în ochi. „Mi-a spus că ne vom vedea din nou. M-a amenințat cu moartea. Și-a continuat drumul, deși l-am rugat politicos să rămână, pentru că a comis o infracțiune”, a mai menționat Alin Șlincu, bărbatul care a fost amenințat. De altfel, acesta a reușit să fotografieze numărul de înmatriculare al mașinii din care a coborât bărbatul ce a avut un cuțit în mână.

Poliția a confirmat evenimentul de azi-dimineață și va porni o anchetă pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate. Persoana amenințată a înregistrat plângere la Secția 2 Poliție Timișoara, respectiv către polițiștii rutieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.