Informatica Timişoara a fost învinsă în primul meci din Main Round-ul Ligii...

Informatica Timişoara a fost învinsă în primul meci din Main Round-ul Ligii Campionilor. Nemţii de la Hohenstein-Ernstthal s-au impus la limită

0
DISTRIBUIȚI

Informatica Timişoara nu a avut o misiune uşoară în primul meci din Main Round-ul Ligii Campionilor la futsal. Deşi bănăţenii se aşteptau ca meciul cu nemţii de la Hohenstein-Ernstthal să fie cel mai accesibil din grupă, elevii lui Robert Lupu au cedat pe final, scor 0-1 (0-0).

După un start cu ocazii de ambele părţi, timişorenii au apelat şi la serviciile lui Savio. Nici brazilianul nu a adus declicul în prima repriză, una în care atât Iancu, cât şi portarul Wiegels s-au opus golului. Cel mai aproape de gol a fost ucraineanul Bondar, de la bănăţeni, care a lovit bara cu 27 de secunde înaintea pauzei.

Repriza secundă s-a desfăşurat după aceleaşi coordonate. Cele două adversare au început să apeleze mai mult şi la oamenii de pe bancă, alb-violeţii mizând astfel pe Pedrinho şi Flavio, dar şi pe antrenorul-jucător Lupu.


Acesta din urmă a ratat la rândul său ţinta cu două minute şi jumătate înainte de finalul întâlnirii. Iar nici încercarea lui Ovsyannikov la 50 de secunde distanţă nu a avut succes. În schimb, timişorenii au încasat gol la faza următoare de la Sandro Jurado Garcia, din pasa lui Sharovara. În ultimele secunde inclusiv portarul Iancu şi-a încercat şansa la buturile adverse.

În această seară de la 19.30 se întâlnesc celelalte două formaţii din grupa 7 de la Jelgava, Nikars Riga şi Bielsko-Biala.

Informatica: Iancu – Deco (cpt.), Stoica, Ovsyannikov, Bondar. Au mai intrat: Savio, Ilaş, Pedrinho, Flavio, Lupu. Antrenor: Robert Lupu.

Hohenstein-Ernstthal: Wiegels – Melynk, Elezi, Sharovara, Wittig (cpt.). Au mai intrat: Hudáček, Jurado Garcia, Costa, Belej. Antrenor: Petr Schatalin.

Mâine, de la ora 19.30 Informatica întâlneşte echipa letonă FK Nikars Riga. Iar duminică, de la 15.00, elevii lui Robert Lupu dispută ultimul joc din grupă, cu polonezii de la Record Bielsko-Biala

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.