O nouă schimbare la ACS Poli. Ştefan Nanu a renunţat la postul...

O nouă schimbare la ACS Poli. Ştefan Nanu a renunţat la postul de „principal” după eşecul de la Petroşani, dar ar putea rămâne în club

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli şi-a schimbat tehnicianul pentru a treia oară în acest sezon. Ştefan Nanu a făcut un pas în spate după cel de-al optulea eşec personal pe banca timişorenilor, 0-3 cu Energeticianul. Fostul „principal” ar putea activa în Centrul de copii şi juniori, în timp ce de pregătirea echipei mari se ocupă momentan cuplul Adrian SăvoiuCălin Frunză.

„Am hotărât să mă retrag pentru că se întâmplă ceva, e o cădere după prima repriză. Poate vine cineva care să o scoată la capăt. Mi-am dorit foarte mult, dar în momentul în care nu reuşesc e mai bine aşa”, a declarat Ştefan Nanu.

ACS Poli era egala nou promovatei din Petroşani după prima repriză, dar a cedat din nou în partea secundă.


Nanu acuză că şi la acest joc arbitrajul a fost potrivnic. „Am rămas in zece oameni, primul gol din minutul 76 a fost un penalti foarte uşor acordat… şi al doilea cartonaş galben la Stere a fost foarte uşor acordat. Pur şi simplu un duel intre jucători. S-a văitat al lor, a venit arbitrul şi a arătat cartonaşul. Au muncit şi îi respect mult, sunt jucători tineri care au un viitor, dar toată lumea îşi doreşte puncte acum… E exact acelaşi scenariu, am avut ocazii din doi metri, am dat-o-n bară, Melinte apoi. Au avut ocazii şi Stere şi Drăghici. La 0-0 a fost penalti clar pentru noi. Apoi la aceeaşi fază ca la Drăghici s-a dat pentru ei”, a precizat Ştefan Nanu.

Conform anunţului făcut de club Nanu va rămâne în departamentul sportiv al lui ACS Poli. „Preşedintele (n.r. administratorul special Radu Birlică) va hotărî ce vom face. Deocamdată nu ştiu pe ce post. Dacă reuşeam să aducem jucătorii pe care îi doream, eram în primele echipe. Calitate este la aceşti copii. Suferim toţi, m-am ataşat. Poate vine cineva care are noroc mai mult ca mine”, a precizat Nanu.

ACS Poli ocupă locul 19 în Liga a II-a după 12 etape, cu doar cinci puncte acumulate. Ştefan Nanu a fost al treilea „principal” al bănăţenilor după Ionel Ganea (primele trei runde) şi Petre Vlătănescu, soluţie din cadrul clubului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.