”Teroriștii” șoselelor, vânați de polițiști. Care a fost recordul de alcoolemie

”Teroriștii” șoselelor, vânați de polițiști. Care a fost recordul de alcoolemie

0
DISTRIBUIȚI

 

Polițiștii rutieriști din cadrul IPJ Timiș au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, acțiuni în serie pentru identificarea ”teroriștilor” de pe șoselele din județ. ”Poliţiştii au constatat 12 infracțiuni și au aplicat 313 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 23 de  permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare”, se arată în comunicatul Poliției Timiș. 

Agenții , sâmbătă, în jurul orei 15:28,  au oprit pentru control, un tânăr, de 26 de  ani, care conducea în Timișoara, un motociclu. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea în urma verificării in baza de date, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul,iar motociclul nu este înmatriculat în circulație.


Acesta s-a ales cu dosar penal pentru toate infracțiunile comise.

Aseară,  polițiștii Secției 3 Sînandrei au oprit pentru control pe raza localității, un autoturism, condus de un tânăr, de 29 de  ani, fără a deține permis de conducere. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei,acesta refuzând. Pe numele șoferului, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirii infracțiunilor  de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.