Recital Sadoveac în Cupa României: SCM Politehnica a făcut la Bacău pasul...

Recital Sadoveac în Cupa României: SCM Politehnica a făcut la Bacău pasul în sferturi. UPDATE Urmează un adversar greu

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia alb-violetă de handbal masculin a obţinut a doua victorie în decurs de câteva săptămâni în faţa Bacăului, tot la trei goluri diferenţă, scor 27-24. După succesul din campionat obţinut de SCM Politehnica pe terenul moldovenilor, ieri seară în Cupa României victoria s-a conturat ceva mai greu, mai bine de jumătate din reuşitele oaspeţilor i-au aparţinut internaţionalului Marius Sadoveac.

Timişorenii au condus cu doar două goluri la pauză, 13-11, pe localnica CSM Bacău. Au existat şi emoţii pe final, gazdele reuşind să egaleze la 24-24, dar finalul a fost al bănăţenilor, care au avansat în cele din urmă în faza următoare. Omul principal de gol al oaspeţilor a fost Sadoveac.

”O nouă victorie la trei goluri diferență, la fel ca în campionat, cu diferența că de data asta am avut ceva emoții.


Sunt foarte mulțumit pentru victorie, în condițiile numeroaselor probleme cu care ne confruntăm. Noi nu am profitat de situațiile favorabile pe care le-am avut, puteam să stăm mai mult la conducere și să încheiem jocul mai relaxați. În cele din urmă, pot spune că am reușit ceea ce era esențial, să câștigăm acest meci. În momentele importante ale partidei ne-am apărat bine și am atacat inspirat. Victoria are o mai mare valoare, dacă amintim și absențele cu care ne confruntăm deja de atât timp (Kocic, Dragas și Pribanic). De asta îmi apreciez mult jucătorii! Nu am jucat perfect, dar am trecut și de această rundă, trebuie să ne recuperăm și să facem deplasarea la Turda; apoi vom vedea încotro ne vom îndrepta, pentru că e în funcție de adversarul viitor din sferturile de finală ale Cupei. Echipele rămase în competiție sunt puternice, însă cineva va avea și noroc; așteptăm tragerea la sorți!”, a declarat după joc Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Poli.

SCM Politehnica (marcatori): Sadoveac 15 goluri, Milosevic 3, Marjanovic 3, Fenici 2, Orbovic 2, Irimescu 1, Cîmpan 1.

SCM Poli îşi va afla azi, după ora 11, adversarul din sferturi. În campionat alb-violeţii încep returul cu un joc în deplasare la Turda, miercuri, de la ora 18.00.

O altă formaţie din Timiş, divizionara secundă Unirea Sânnicolau Mare a fost depăşită greu în faza optimilor la Craiova, de localnica şi colega de eşalon CS Universitatea, scor 26-27.

UPDATE In faza următoare Poli va intâlni rivala Minaur Baia Mare, duel in manșă unică pe terenul maramureșenilor și care va avea loc in weekend, pe 15 sau 16 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.