Sute de nereguli descoperite de polițiștii locali în piețele din Timișoara FOTO

Sute de nereguli descoperite de polițiștii locali în piețele din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-167780230">

Piețele agro-alimentare din Timiș sunt frecvent controlate de către polițiștii locali. Doar în prima lună a acestui an, reprezentanții Poliției Locale Timișoara spun că au aplicat peste 250 de amenzi, după ce au descoperit o serie de nereguli.

Sancțiunile au fost acordate pentru fapte precum blocarea căilor de acces din piețe, neafișarea datelor de identificare, vânzarea de marfă folosind cântare neverificate metrologic, nepăstrarea curățeniei, consum de alcool sau fumat în incinta piețelor, vânzarea de produse fără a deține niciun fel de autorizații sau parcare neregulamentară în perimetrul piețelor.

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri expuse la vânzare fără autorizație, precum haine și electronice uzate, linguri din lemn, cuțite sau parfumuri, fiind ridicate inclusiv țigări fără timblu abandonate de comercianții ilegali în diverse locații din piețe.

Zonele în care au fost depistate cele mai multe ilegalități sunt Piața Iosefin, Piața Badea Cârțan și Piața 700. Polițiștii locali anunță că vor continua verificările și în perioada următoare în piețele din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.